Крем для рук з маслом какао Avon, 75 мл

Стартова ціна - 49 грн

Бліц-ціна - 49 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
74 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В лоті один крем для рук.

Засоби з маслом какао та вітаміном Е створені для тих, хто любить дбати про себе тампро своїх рідних. Засоби ефективно відновлюють та зволожують шкіру, дарують їй чудовий аромат. Протестовані дерматологами та гіпоалергенні, отже, підходять для чутливої ​​шкіри. Містять комплекс Vita-E для глибокого харчування: шкіра знову стає сяючою та здоровою на вигляд завдяки глибокому живленню та зволоженню. Засоби діють протягом 24 годин – твоя шкіра красива та здорова на вигляд за будь-яких обставин.

Крем для рук миттєво відновлює суху шкіру та забезпечує тривале зволоження. Не залишає відчуття липкості та швидко вбирається. Ідеально підходить для сухої шкіри.

ЗАСТОСУВАННЯ

Поступово нанеси крем на шкіру рук, нігті і кутикулу, почекай, поки засіб повністю не вбереться.

КРАЇНА ВИГОТОВЛЕННЯ

Польща

Упаковую надійно в картонну коробочку. Відправляю зручною поштою відразу після отримання оплати на карту Приватбанку . При оплаті враховуйте комісію банку. Оплата за доставку у себе при отриманні.

Бажаю успіху в аукціоні!

Відгуки

Найулюбленіший крем для рук за доступною ціною) відправка посилки оперативна, яка дуже добре запакована. Дякую продавцю ! Вдалих продаж та мирного неба!