Крем для обличчя антивіковий "Ідеальний ліфгинг"+spf

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 08:10


На Кашалоті 5 роки
164 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Крем для обличчя антивіковий "Ідеальний ліфгинг"+spf

Склад:нерафінована олія жожоба ;олія мигдальних кісточок;олія виноградної кісточки;олія ши;каприлік каприк тригліцериди;гідролат троянди;ніацинамід;аллантоїн;еластин;со2екстракт вівса;гіалуронова кислота;гідролізат протеїнів шовку ;комплекс вітамінів;емульгатор оливковий;колаген;аргінін;Tinosorb S Lite Aqua - сонцезахисний фільтр;ідеаліфт;ефірна олія троянди;косгард.

увага в лоті бере участь крему в об'ємі 25 мл.

Idealift - це біоміметичний пептид, який зменшує в'ялість, покращує колір, структуру і відновлює епідерміс зсередини. Ідеаліфт діє проти провисання шкіри та посилює опір шкіри гравітації. В складі продукту присутні такі компоненти, як ліпопептид і N-ацетил-Тирозил-Аргініл-O-гексадециловий ефір. Також було продемонстровано властивість Idealift стимулювати вивільнення нейромедіаторів, задіяних у регулюванні емоційної відповіді.

З віком шкіра починає поступово обвисати, втрачає тонус, стає в'ялою та зморшкуватою, що сприяє провисання. Найбільш помітно обвисання щік і шкіри під очима, коли змінюються риси обличчя, стаючи старечими. За еластичність шкіри відповідає білок еластин, але організм людини здатний виробляти лише до 5% речовини. Однак, незважаючи на те, що втрата еластичності дерми - процес природний і необоротний, його можна уповільнити, використовуючи косметичні засоби, у складі яких є Idealift. Продукт повертає шкірі пружність та тонус. 

Косметичні особливості IDEALIFT

IDEALIFT - це дипептид, який пов'язаний ланцюжком ліпідів з метою підвищення біологічної доступності. Компонент забезпечує вироблення еластину, допомагає впоратися з раннім і віковим провисання шкіри. Білок допомагає знизити результат впливу гравітації на дерму, усунути сухість, зморшкуватість і інші дефекти епідермісу. Основні риси продукту наступні:

Стимулює вироблення еластину.

Збирає активні еластинові волокна шляхом стимулювання найголовніших структурних компонентів тканини.

Вивільнює нейромедіатори, які беруть участь в регулюванні емоційного відгуку. 

Застосування пептиду в косметиці

Вікові зміни характеризуються обвисанням, сухістю і зморшкуватістю шкіри, коли починає «плисти» овал обличчя, контури стають нечіткими. Косметологи визнають, що кращими засобами у боротьбі з раннім старінням виступають пептидні препарати: креми, гелі, лосьйони, тоніки та інші. Ефективність таких засобів доводять проведені дослідження. Продукція також не викликає алергічних реакцій, що робить її безпечною для людей з будь-яким типом шкіри. 

Вітамін В3 має різні властивості, а отже, власники будь-якого типу шкіри зможуть знайти в ньому щось корисне для себе:)Косметика з ніацинамідом має такі властивості::

зменшує надмірну секрецію шкірного сала, що призводить до нормалізації жирної та схильної до акне шкіри,

звужує розширені пори,

освітлює пігментні плями завдяки сильному антиоксидантному ефекту,

підвищує пружність та еластичність шкіри, а також зменшує видимість дрібних зморшок,

зміцнює гідроліпідний бар’єр, завдяки якому шкіра краще утримує вологу і стійкіша до несприятливих зовнішніх факторів,

заспокоює почервоніння та запалення.

У складі косметики еластин використовують для відновлення еластичності тканин та їхнього зволоження. В основному він призначений для вікової шкіри, тому що допомагає суттєво зміцнити її структуру та запобігти в'ялості.

У косметології гіалуронова кислота застосовується як зволожувач клітин шкіри. Вона утворює на шкірі тонку плівку, що затримує випаровування, тим самим зберігаючи вологу. При цьому плівка не засмічує пори та не має негативних наслідків для шкірного газообміну.

Косметичний властивості гідролізату протеїнів шовкупокращує утримання вологи на поверхні шкіри, що викликає ефект приємного та тривалого відчуття свіжості шкіри, вирівнює шкіру, зменшує мікроморщіни, шкіра стає більш гладкою і рівною.

Властивості колагену в косметиці досить великі: він має омолоджуючу та зволожуючу дію, повертає шкірі обличчя м'якість і пружність, виявляє дію, що розгладжує. Колаген створює на шкірі захисний вологоутримуючий шар, завдяки чому шкіра довгий час залишається зволоженою.