☘️☘️☘️Косметика, гігієна, по здоровю, все від Форевер

Стартова ціна - 840 грн

Бліц-ціна - 840 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

В наявності :

:fire:Шампунь-840 гр

:fire:Кондіціонер для волосся-898 грн

:fire:Дезодорант -265 грн

:fire:Ліпс помадка -129 грн

:fire:Желе крем алоє-550 грн

:fire:Дитячі вітаміни-558 грн

:fire:Зубна паста-280 грн

:fire:Алоє гель-960 грн

:fire:Енергетичний напій-140 грн

Зараз приймає участь в аукціоні саме Шампунь:round_pushpin::round_pushpin::round_pushpin:

Але написавши в приват , можете докупи будь-який товар.

:shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock:

ПРО ШАМПУНЬ АЛОЕ-ЖОЖОБА

Шампунь Алое-Жожоба містить чисту м'якоть листя Алое вера та олію жожоба, яка зміцнює волосся. Цей шампунь є ідеальним для щоденного застосування для найкращого стану та вигляду вашого волосся. Насолоджуйтеся освіжаючим ароматом суміші тропічних фруктів та вершків, тоді як багата натуральна піна допомагає вам легко змити зі шкіри залишки бруду та жиру. Не маючи у складі сульфатів, Шампунь Алое Жожоба підтримує баланс вологи шкіри вашої голови, водночас роблячи волосся м'яким і слухняним.

Вага: 338g

ОПИС

Поживна формула для слухняного та сяючого волосся. Нехай потужне поєднання алое та жожоба підкреслить природний блиск і сяйво вашого волосся. Шампунь Форевер Алое-Жожоба заспокоює та зволожує шкіру голови, залишаючи волосся чистим, пишним і слухняним. Два основні інгредієнти, стабілізований гель Алое вера та олія жожоба, ідеально поєднуються, створюючи шовковисте м’яке і сяюче волосся. Олія жожоба створює кератинуючий ефект, який підкреслює природний колір і сяйво вашого волосся. Алое вера заспокоює шкіру голови та забезпечує глибоке зволоження для комфорту протягом усього дня. Замість того, щоб покладатися на штучні піноутворювачі, алое природним чином містить сапоніни, які допомагають утворювати ніжну піну. І хоча алое та жожоба займають центральне місце, ви знайдете інші потужні інгредієнти. Ця формула наповнена ефірними оліями Форевер Ефірної Олії Лаванда, які допомагають волоссю сяяти та додають чудового заспокійливого аромату, а також олією шипшини, яка містить вітамін А та жирні кислоти, що сприяють здоров’ю та пишності вашого волосся. Переваги • Заспокоює та зволожує шкіру голови • Для блискучого, повного волосся • Ідеально підходить для всіх типів волосся • Містить ефірну олію лаванди Форевер • Не містить глютену • Підходить для вегетаріанців і веганів Вміст упаковки 296 мл