Корейський консилер Enough сollagen сover тip сoncealer № 01 light beige

Стартова ціна - 40 грн

Бліц-ціна - 65 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті менше року
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Розпечатаний, але жодного разу не використаний. Свотч показав, що тон не мій.

Консилер призначений для маскування точкових недоліків шкіри. Ефективно приховує почервоніння, синці під очима, пігментацію, шрами, прищики, дрібні зморшки і недоліки. Консилер також зволожує шкіру і захищає її, запобігаючи запалення.

Основні компоненти:

Гіалуронова кислота - насичує шкіру вологою і перешкоджає її втрати, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя, робить шкіру м'якою і пружною.

Гідролізований колаген - підвищує еластичність і пружність шкірного покриву, запобігає появі зморшок і провисання шкіри, створює невидимий вологоутримуючий шар на поверхні шкіри, перешкоджаючи зневоднення і випаровуванню вологи з клітин шкіри.

Колаген бореться зі зморшками, робить глибокий зволожуючий ефект, усуває сухість і лущення, нормалізує роботу залоз, моделює овал обличчя.

Завдяки рідкій текстурою, консилер добре розтушовується, нашаровується, не забиває пори і зморшки, не скочується, не підкреслює лущення і сухість. Ідеально лягає на шкіру, приховуючи її недоліки - м'який аплікатор-спонж набирає потрібну кількість і допомагає рівномірно наносити засіб.

Відгуки

Товар соответствует описанию. Спасибо! Удачных сделок!