Кореневища квітів Канни, розові і оранжеві, росте від 50 см до двох метрів.

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 100 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Состояние - новое

Ці довгоквітучі квіти на високих стеблах з великим лапатим листям, схожим і на фікус, і на кукурудзу, давно вже стали улюбленцями екстер’єру міських площ і власників садиб. У будь-якому саду канни створюють яскраві вогнисті плями різнобарвних факелів над сильним зеленим листям. Канна – багатолітня рослина, яка у нас не зимує у відкритому ґрунті. Цікаво, що вона не пошкоджується шкідниками та не хворіє. Рослина має соковите стебло висотою від 50 см до двох метрів. У садах і в озелененні найчастіше використовують гібридні форми, канну садову.

Надзвичайно гарні канни групи “орхідних”. На одному кущі можуть цвісти три-чотири суцвіття.

Квіти канн без запаху. Листя канн декоративне само собою та ще до цвітіння чудово виглядає у саду чи на клумбі.

Головна вимога до місця для садіння – воно має бути сонячне, захищене від вітру, з достатньою кількістю вологи, легким вологим ґрунтом. Комбінуючи рослини за висотою та кольором суцвіть, а також листя, можна отримати багато варіацій на тему “краса і гармонія”.

Основний метод розмноження канн – поділ кореневища у березні-квітні. Їх можна також ділити безпосередньо перед тим, як висаджувати у ґрунту першій декаді травня. Перед садінням кореневища потрібно відчистити від землі (адже вони зберігаються з грудкою землі). Ділять кореневище за кількістю бруньок. Якщо бруньки поруч, то краще залишити дві. Після поділу та очищення його обробляють розчином марганцівки (0,2 г на 1 л води) або ж присипаютьзрізи попелом. Поділені кореневища можна розсадити в ящики по декілька штук чи по одному у склянки з сумішшю перегною, компосту і піску.

Оскільки канни рослини теплолюбні та бояться заморозків, висаджувати у відкритий ґрунт їх краще після 9-10 травня.

Лот 1 кореневище, фото 3,4,5

Колір розовий або оранжевий, без вибору, який попаде

Лот 1 кориневище.