Комплект Рубашка, Топ і Шорти на ріст 146-152 та 152-158

Стартова ціна - 538 грн

Бліц-ціна - 538 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
4 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

84 розмір (ріст 146-152 см)

88 розмір (ріст 152-158 см)

Комплект літній для дівчинки 3-х предметний (рубашка вільний крій, довгий рукав, застібка кнопки, горло стійка комір, довжина рукава фіксується куліскою на кнопці + шорти на широкій резинці, з боків є кишені, вільний крій + топ - маєчка, укорочений, приталений крій )

Муслін натуральний, гігієнічний та екологічний — речі не викликають алергії та шкірних реакцій.В основному виготовляють постільну білизну та речі для малечі, а саме: пелюшки, дитячі пледи та одяг. Прання при температурі 40 градусів, тканина на відміну від традиційної бязі або сатину має малу вагу, витримує багаторазові прання, має тривалий термін експлуатації, зберігаючи при цьому гарний зовнішній вигляд.

Рубчик мустанг (Лапша) літній - тканина яка тягнеться і не вибаглива в догляді. Достатньо легка і практична тканина,. 7% спандекс, 23% віскоза, 70% полієстер. Дякуючи красивому рельєфу виріб виглядає оригінально і вишукано. Тканина відмінно драпірується. Він не вимогливий у догляді, а головною його перевагою є м’якість і приємність до тіла. Колір запитуйте

Полотно: муслін+ рубчик мустанг

Склад: 100% бавовна

Колір запитуйте