Комплект книг Історії порятунку автор - Люсі Деніелс

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 2 лип. 19:03


На Кашалоті 9 роки
216 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Комплект книг Історії порятунку автор - Люсі Деніелс

Історії порятунку. Котик-безхатько

Після переїзду до бабусі Амелія почувається самотньою. Вона сумує за великим містом і друзями, аж доки не потрапляє до «Ковчега» — місцевої ветеринарної клініки. Невже нарешті здійсниться найзаповітніша мрія дівчинки — допомагати лікарям рятувати тварин? Та спершу Амелія має довести, що достатньо відповідальна для такої справи. Разом зі своїм новим другом Семом вона мусить знайти маму новонароджених кошенят. І часу в них зовсім обмаль...

Історії порятунку. Кролик та його халепи

В однокласниці Амелії та Сема зникає кроленя. Сліди втікача приводять до «будинку з привидами», де мешкає не надтопривітна пані, яка, схоже, не дуже любить тварин. Єдиний спосіб врятувати вухастика — подолати свій страх і вирушити на пошуки! До того ж дітям треба з’ясувати, чому пухнаста Тюльпанночка втекла з подвір’я і знайти її, поки вона не потрапила в справжню біду.

Історії порятунку. Книга 4. Цуценя уникає лиха

Історії порятунку . До ветеринарної лікарні «Ковчег» потрапляє травмоване цуценя, якому конче необхідна коштовна операція. Перед Семом та Амелією, які дуже люблять тварин і зголосилися допомагати в лікарні, стоїть непросте завдання: відшукати власника собачки та зібрати кошти на лікування. Аби врятувати цуценя, друзям доведеться виявити неабияку кмітливість. Адже в цій справі важлива кожна хвилина!

Стан нових, прочитані один раз