♡Комфортер-брендовый носовичок с игрушкой.3 штучки для Вашего Малыша

Стартова ціна - 49 грн

Бліц-ціна - 79 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
3,8 тис. лотів

Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Все как на фото.

3шт.

Лот-фото реальные 2-5

Комфортер - це надзвичайно корисна і безпечна перша іграшка для вашого малюка. Він призначений для новонароджених, щоб вони постійно відчували присутність мами, і спокійно спали.

Комфортер, на відміну від звичайних брязкалець і плюшевих ведмедиків, не проста дрібничка, яка повинна зайняти дитину на якийсь час. Мета цієї іграшки - створити ілюзію комфорту, який дитині дарує близькість мами. Перші екземпляри з'явилися в Англії близько 10 років тому. З того часу цей простий, але справді геніальний винахід, став популярним по всьому світу.

Ваш малюк починає плакати і вередувати, як тільки ви відходите в іншу кімнату? Мама для новонародженого - втілення любові і турботи, так що немає нічого дивного в тому, що коли вас немає поруч, малюк починає панікувати. Звичайно, кожній матусі хочеться якомога більше часу проводити з дитиною, але як би ви не старалися, домашні справи будуть відволікати. Ось тут-то і стане в нагоді комфортер!

Під час годування матусі потрібно брати комфортер-іграшку з собою і тримати близько до тіла, після він буде нагадувати дитині рідний запах.

Комфортер виготовлений з приємної на дотик гіпоалергенної тканини і не має твердих і дрібних елементів, тому нічим не зможе нашкодити дитині.

М'який комфортер завдяки ніжному матеріалу і ергономічному дизайну нескладно утримати в руці навіть найменшим діткам.

Ставки ставим обдумано-вещи бу.

На синеньком есть пятнышко.

!!!!

Нужно перестирнуть перед употреблением))

Все вопросы в течении аукциона