Комбінована термо кофта на блискавці від Tchibo (Німеччина), розміри наші: 48-50 (M євро)

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 22:20


На Кашалоті 6 років
176 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Вітрозахисний і еластичний

Комфорт і зручність гарантовані навіть у прохолодні і вітряні дні: гібридна куртка на блискавці виконана з вітрозахисної тканини і гнучкою функціональної тканини, що робить її ідеальною в якості одягу для перехідного періоду. Куртка також воздухопроніцаєма, забезпечуючи теплоізоляцію і пітливість. Гнучкий зовнішній матеріал забезпечує високий комфорт при носінні і оптимальну свободу рухів.

Ідеально підходить для перехідного періоду

Дуже м'яка внутрішня сторона забезпечує оптимальну теплоізоляцію, а високо закріплений комір-стійка захищає шию від більш холодного вітру. Куртка відрізняється злегка облягає кроєм і має ізольовані вставки спереду, а також дві кишені на блискавці з боків.

колір:темно-бордовий

матеріал:100% поліестер

Бічні вставки: 88% поліестер, 12% еластан

Вставки: 100% поліамід

заміри:

ПОГ: 53-54 см,

Довжина рукава: 62 см,

Довжина: 64 см

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!