Книжка самостійна дитина,або як стати лінивою мамою.

Стартова ціна - 20 грн

Бліц-ціна - 150 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 11 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Видавництво

Палітурка

тверда, матова

Кількість сторінок

272

Мова

українська

Серія

Лінива мама

Категорія

Виховання. Дитяча психологія

Про що книга «Самостійна дитина, або як стати «лінивою мамою»»

Усі ми бажаємо своїм дітям щастя. Ми хочемо бачити їх здоровими, успішними, радісними й заради цього з раннього дитинства опікуємося, турбуємося, вирішуємо всі питання. Іноді нам здається, що ми краще за них відчуваємо і знаємо змерзли вони чи потерпають від спеки, ситі чи ще голодні (й тому обов’язково мають доїсти останні дві–три ложки каші). А коли діти підростають, бабусі й дідусі замість них носять ранці до школи, які мама або ж тато старанно зібрали ввечері. А ще ми записуємо наших дітей до секцій і гуртків, які подобаються нам, а потім дивуємося, чому дитина не хоче їх відвідувати. Або чому не завжди виконує домашнє завдання і чому не переймається подальшим навчанням і плануванням свого майбутнього. І взагалі: чому така не самостійна? А навіщо? Для цього ж є батьки, які все придумають, вирішать, заладнають. І тоді ми замислюємося, що зробили не так, що пропустили, що прогледіли. А може просто перестаралися?

Анна Бикова, популярний дитячий і сімейний психолог, наводить приклади зі свого приватного життя і роботи щодо виховання дітей, ділиться спостереженнями і роздумами, запрошує разом поміркувати – чи варто завжди бути супер турботливими батьками, чи потрібно іноді «вмикати ліниву маму», яка залишає дитині простір для самостійного вирішення задач.

5 причин замовити цю книгу:

- Проста і цікава розповідь із дитячої психології;

- книга про те, як легко привчити дитину до самостійності;

- спроба інакше поглянути на методи виховання дитини;

- авторитетна авторка, яка не теоретизує, а розповідає про те, що випробувала зі своїми дітьми;

- книга наповнена кумедними малюнками в скрайбінг-манері.

ПРО АВТОРА

Анна Бикова — педагог, професійний психолог, арт-терапевт та мама двох синочків. Має багаторічний досвід роботи з дітьми різного віку. Анна навчала дітей в школі, викладала в коледжі, була куратором першокурсників, а також працювала в дитячому садочку, де вела групи розвитку.

В 2010 році закінчила Гуманітарний Університет за спеціальністю "Психолог-консультант"; в 2016 році - Міжнародну Академію Психологічних Наук, Інститут Інтегративної Психології за спеціальністю "Психолог, спеціаліст з інтегративної психології".

Анна стверджує: "Гарантія щастя дитини - щастя батьків. Діти зчитують емоційний стан дорослих. Змінити поведінку дитини неможливо, якщо батьки не хочуть змінюватися. Тому вирішення проблем дитини необхідно почати з вирішення "дорослих" проблем".

Статті Анни викликають активні дискусії, її ім'я користується авторитетом серед прогресивних батьків і практикуючих психологів.