книги Нестайко Одиниця з обманом

Стартова ціна - 255 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
17 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Ця книга класика дитячої української літератури стане чудовим подарунком для дошкільнят, школярів молодших та середніх класів.

Чудово ілюстровані, вони поведуть за собою юного читача у світ кумедних та захоплюючих шкільних пригод, де є над чим посміятися, є коли посумувати, де завжди цікаво та ніколи не буває нудно.

Повісті Всеволода Нестайка завжди живі та цікаві. Не дарма вони перекладені двадцятьма мовами світу: російська, англійська, французька, іспанська, німецька, арабська, болгарська, угорська та інші.

Одиниця з обманом

Всеволод Нестайко – багато дітей, почувши звуки цього ім’я, починають усміхатися, а їх батьки згадують дитячі забави і пустощі.

У чудово ілюстрованій книзі на юних читачів чекає зустріч із творчістю письменника, який по праву вважається живим класиком української дитячої літератури.

Цікава повість про веселе шкільне життя, кумедні історії та шкільні пригоди двадцяти чотирьох учнів 4 - «Б» класу які, за словами Ліни Митрофанівни, їхньої вчительки, водночас є неможливими і найкращими, доведуть її до інфаркту і тільки й тримають на світі: а саме, тихого Шурика, любителів солодкого Лесика та Стасика, Макароніну із хлоп’ячою вдачею, ябеду Льоньку, любительок собак Лялю та Тусю, друзів дитинства Костю та Зойку, незграбного Юру Хитрюка та інших їхніх однокласників.

Стан: б/в

Мова: українська

Автор: Нестайко

Кількість сторінок: 320 с.

Обкладинка: тверда

Папір: білий, ілюстрації коричнево-чорно-білі

Формат: 70х100 1/16