KETOfast засіб для зниження маси тіла, Кетофаст капсули

Стартова ціна - 149 грн

Бліц-ціна - 149 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
129 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

KETOFAST засіб для зниження маси тіла,

КетоФаст капсули для схуднення 20шт

Опис

Ketofast створений для максимально безпечного процесу схуднення і профілактики ожиріння. Надає ефективну дію при надмірному підшкірному жирі, вісцеральному ожирінні (відкладення жиру на внутрішніх органах), а також при глибокому подфасциальном жировому шарі (скупченні жиру в проблемних місцях виходячи з статі людини). Особливістю даного продукту є можливість його застосування в будь-якому віці. Ефективність поєднується з безпекою та відсутністю побічних ефектів.

Дія

При профілактичному прийомі надає липопротекторный ефект – блокує скупчення жирових клітин, посилюючи і прискорюючи процес окислення ліпідів (попадання жирових клітин у кровотік, з яким він переноситися в м'язи, де і відбувається їх спалювання). Додаткові властивості Крім свого прямого призначення – спалювання жиру, складові компоненти сприяють нормалізації травлення, прискорюють процеси розщеплення їжі на білки, жири, вуглеводи та їх всмоктування, а також вони сприяють виведенню з організму токсинів і шлаків.

Склад

Основним діючим компонентом у складі продукту є екстракт зеленого чаю блокує ті самі альфа рецептори, які перешкоджають розщепленню жирових клітин. Висококонцентрований екстракт отримують з неферментированных листя рослини, не використовуючи термічну обробку або штучні каталізатори, таким чином зберігається оригінальний біохімічний склад, який забезпечує корисні властивості цього компонента. Спосіб застосування та дози

Приймати всередину 3 рази в день по 1 штуці незалежно від прийому їжі, запивати великою кількістю води. Перед застосуванням бажано випити склянку чистої негазованої води. Тривалість курсу прийому залежить від показника ІМТ (індексу маси тіла) і бажаного результату, розраховується індивідуально. Мінімальний курс при профілактичному прийомі або незначному надмірній вазі – від 40 днів. Ефективний курс прийому при боротьбі з підшкірним, вісцеральним і жиром – від 2 місяців.

Максимальний курс призначений для боротьби з надмірною надмірною вагою, підфасційним жиром та при ожирінні різних стадій – 2,5 місяців. Для закріплення результату рекомендовано пройти повторний курс не раніше 3 місяців після закінчення основного курсу, але не пізніше 6 місяців перерви. Характеристики Форма випуску: Капсули для перорального прийому. Смак: без смаку