Кавун «Цільнолистий». Раньостиглий, посухостійкий , солодкий і ароматний.

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 10 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 9 разів

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
477 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Ранньостиглий високоврожайний сорт з листам нетрадиційної форми. Період від сходів до технічної стиглості 75-85 днів. Плоди кулясті, вагою 3-5 кг. Шкірка тонка і гладка, біляста і без малюнка. М'якоть червона, зерниста, з високим вмістом цукрів.

«Цільнолистий» стійкий до посухи і ураження бактеріозом і антракнозом, відрізняється гарною лежкістю і транспортабельністю.

Висів насіння на розсаду

У кліматичних зонах України кавуни краще вирощувати розсадним способом (крім південних регіонів). Насіння висівають 10-15 квітня, попередньо замочують до прокльовування і висаджують в торфоперегнійні горщики розміром 10x10 сантиметрів. Ємності заповнюють грунтом до половини, і в міру зростання розсади підсипають землю.

Щільність висаджування розсади кавуна «Цільнолистий»

У відкритий грунт кавуни висаджують з 18 по 25 травня, коли зникне загроза поворотних заморозків. Ширина міжрядь - 1,8 м, в ряду відстань 1,4-1,8 м. На одне місце можна висаджувати по дві рослини. На саджанцях залишають 6-7 зав'язей, а стебла відщипують над плодами на 3-4-му листку.

З якими культурами краще рости кавунам?

Між кущами баштанних врозкид, можна висадити розсаду базиліка фіолетового, який буде відлякувати шкідників і залучати комах-запилювачів.

Збір врожаю

Серпень-вересень.

Насіння 2 г до 2027 р

Відправка Укрпошта та Нова пошта.

Приємних покупок