Карнавальна шапка з підсвічуванням: Пікачу з вухами, які піднімаються

Стартова ціна - 265 грн

Бліц-ціна - 265 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
11 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Весела шапка з мордочкою — це не просто звичайний головний убір із кумедними вушками. Вона допоможе захистити від морозу і голову, і вуха із щічками, і шию, і руки. Дуже круто рухає вухами, коли ви натискаєте на лапки, вушка на шапці ляскають і ви рухаєте то одне вухо то інше. Шапка з вушками, що рухаються — це справжній хіт продажу цієї зими!

Завдяки універсальному розміру, мультяшну звірошапку носити можна дорослим та дітям. Будь-яка дитина буде радий такому барвистому аксесуару, а дорослі забезпечать гарний настрій собі та оточуючим. Шапка з вухами знадобиться також на вечірках та фотосесіях.

Особливості плюшевої звірошапки

Матеріал: плюш

Пол: унісекс;

Розмір головного убору: універсальний, підходить на всі розміри

Захищає від вітру вуха, щоки, шию та руки;

Підійде для дорослих та дітей.

Шапка з вухами, що рухаються  прикрасить будь-яку вечірку і розвеселить навіть саму похмуру людину. Шапка зроблена зі штучного хутра, приємного на дотик.

Мила мордочка, і вушка, що піднімаються, нададуть будь-якій вечірці святковий настрій. Вушка рухаються при натисканні на зав'язки шапки, в які вставлений спеціальний вакуумний механізм. Шапка, з вушками, що рухаються, підійде, як дитині, так дорослому. Універсальний розмір, креативний дизайн, відмінна якість шапки – ідеальне рішення будь-якого свята. Цей аксесуар порадує всіх, хто любить яскраві образи, обожнює фотографуватися для соціальних мереж і не любить носити шапки. Впевненість у цьому недарма – наша шапка Зайка, що світиться, не обмежується лише милим забавним дизайном. У будь-який момент можна непомітно включити підсвічування, і найцікавіше - поворушити вушками в такт своєму настрою. Вся магія захована у простому механізмі всередині лап, впоратися з ним зможе навіть маленька дитина.

Шапка, що світиться, з вушками, що піднімаються, проста у використанні

Все керування шапкою з вушками, що рухаються, заховано в лапках, і кожна з них відповідає за свою половину. Підсвічування вмикається, коли ви натискаєте на долоню у вигляді серця. Рух вушок запускається при натисканні на пальці-подушечки. вони будуть підніматися чи опускатися. Зверніть увагу, що якщо ви натискаєте тільки на ліву лапку, то всі спецефекти будуть працювати тільки для лівої сторони. Щоб одночасно керувати обома сторонами, натискайте одразу на дві лапи.

Шапку зі вушками, що світяться, купити в подарунок можна і дитині, і дорослому. Дорослим вона стане в нагоді для фотосесій, вечірок, прогулянок і щоб просто розсмішити малюка, зображуючи казкового персонажа. Дітям буде весело керувати вухами, а підсвічування додатково убезпечить їх під час переходу через дорогу в темний час доби.

Характеристики:

Сезон: демісезон (осінь, тепла зима, весна);

Матеріал: ПП-бавовна;

Довжина: разом із шапкою – 60 см, лапки – 40 см;

Обхват голови: 26-28 см;

Шапка добре виглядає на дітях та дорослих;

Функції: підсвічування, управління вушками;

Ліва лапка запускає тільки ліву сторону, права лапка – праву;

Вушка запускаються за рахунок «груші» з повітрям, захованим усередині лапи;

Для управління рухами вушок натискайте на кінчики лап;

Підсвічування працює від батарейок (LR44 6 шт.,);

Вмикається/вимикається при натисканні на серце лапки;

Прання не рекомендується.