Капронові колготки, шо не рвуться Elaslim

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 120 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 7 разів

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
114 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Не будемо заперечувати, міцні колготки ElaSlim здобули велику популярність серед споживачів. Можливо, багато жінок вважають, що якщо про товар багато говорять, значить, в цьому може бути якийсь підступ. Насправді секрет дуже простий. Виробник понад усе ставив задачу створення якісної, ексклюзивної речі, яка за всіма параметрами буде підходити для жінки.

В опитуваннях взяли участь 100 представниць прекрасної статі. Де враховувалися їхні цікаві пропозиції. Якими повинні бути колготки? Міцними, якісними, щоб не застирывались, не тиснули, без жодної затяжки і на ніжці виглядали дорого і красиво. Враховуючи всі побажання жіночої статі, виробник максимально впровадив їх у розробку.

Основні переваги ElaSlim

Міцність. Армована японська нитка володіє високою еластичністю і зносостійкістю. Капрон не рветься навіть під лезом ножа.

Витривалість. Використовується незвичайне оригінальне плетіння. Повна відсутність можливості освіти затяжок і стрілок.

Зручність. Матеріал тканини м'який і приємний до тіла. Колготки рівномірно сідають по всій довжині ноги. Не натискають і не створюють ефекту натягнутості. Приховують недоліки і целюліт.

Краса. Капрон створює легкий тонізуючий ефект. Якість матеріалу не втрачає своїх властивостей після прання і довгого використання. Колір залишається стійким з гарним блиском.

Корисність. Структура тканини дозволяє шкірі вільно «дихати». Ноги не потіють. Кровообіг не порушується, перешкоджаючи утворенню варикозу і судинних зірочок.

Перед виходом у продаж був проведений етап тестування товару. Дівчата, які взяли участь в опитуванні, піддавали виріб різним випробуванням. Цікавий факт, що під час тестування вироби враховувалося також думка чоловічої половини команди розробників. Приємна робота, чи не правда? На їхню думку, ElaSlim на ніжці виглядають природно і бездоганно.

За підсумками, 80% представниць зробило заяву, що міцні колготки ElaSlim повністю відповідають їх вимогам до даного продукту.

Як діє

Конструювання сіточки відбувається методом незвичайного плетіння згідно нової японської технології. Хитромудре з'єднання ниток між собою не дозволяє утворитися стрілкою. У разі непередбаченого розриву, залишається маленька, ледь помітна дірочка.

Для міцності матеріалу використовується армована капронова нитка. Вона являє собою тисячі щільно з'єднаних між собою еластичних микронитей. Це забезпечує високу міцність матеріалу. Ця нитка не піддається деформації при високих температурах. При хімічних впливах пральних порошків і миючих засобів не втрачає своєї еластичності і кольору.

Гарантія високої якості матеріалу має 90 днів безперервного використання і більше 1000 прань.

Колготки ElaSlim чудово впораються із завданнями:

підкоригувати фігуру ніг;

підтягнути бічні «вушка»;

втягнути живіт, за рахунок високого і широкого пояса;

приховати недоліки нерівності, целюліт;

максимально збільшити почуття впевненості в собі і бездоганному вигляді ніг;

відчути легкість, за рахунок вільного, нескованного обтягування, руху.

Представницям прекрасної статі, які бажають підкреслити витонченість ніг, слід зупинитися на виборі колготок чорного кольору. Для дівчат ділового стилю більше підійде натуральний бежевий колір.

Склад

Придбати якісну річ в магазині, на жаль, випадок такої ж повсякденний як купити не свіжі тістечка. Практично завжди продавець не знає ні якості своєї продукції, ні виробника, а тільки намагається вигідно продати товар. Це неправильно. Адже вибір капронових виробів має важливе значення для здоров'я людини.

ElaSlim колготки

Тільки подумайте, який їдкий склад хімікатів і фарб повинен бути в складі, щоб тіло окрашивалось після шкарпетки. І такі випадки далеко не поодинокі. Отруйні речовини потрапляють на шкіру, вбираються в пори, завдаючи шкоди організму.

Склад тканини повинен не мати медичних протипоказань, бути нешкідливим для здоров'я і повністю відповідати нормам. Повноцінну сировину для мікрофібри ElaSlim випускає японська фабрика з виготовлення волокон.

Якість продукції японської поліамідної нитки відповідає всім стандартам. Нитка складається з тонких і одночасно довгих мікроволокон. Кількість мікроволокон досягає 25 штук. Вони мають властивість магнититься одне одного, утворюючи єдину міцну і дуже довгу нитку. Це надтехнологічний продукт.

Крім поліаміду до складу входить еластан. Він робить колготки ElaSlim еластичними, і вони не рвуться. Відсоток еластану становить 10%. Якщо відсоток буде менше, міцність відразу знизитися.

При фарбуванні застосовуються природні гіпоалергенні фарби. Такі фарби використовують для фарбування дитячого одягу. Вони абсолютно нешкідливі, не фарбуються при пранні, не залишають слідів на шкірі, не викликають роздратування.

Товщина використовуваної нитки настільки мала, що виріб набуває якість порівнянне з натуральним шовком. Володіє м'якістю і блиском. Матеріал гігроскопічний і повітропроникний. Тобто, волога не накопичується під тканиною і виходить на поверхню. Виробник гарантує відсутність усадки тканини і деформації.

Грамотне виробництво мікроволокон відбувається тільки в трьох компаніях всього світу. Всі три знаходяться в Японії. Аналогічного виробництва немає в інших країнах.

Інструкція по застосуванню

Носити колготки ElaSlim можна щодня. Термін зношування досягає більше 3 місяців. Акуратність в носінні вироби дозволить необмежено збільшити термін використання.

Розмір необхідно вибирати відповідно своїй фігурі. Виріб випускається в 6 розміри: M (одиничка), S (двоечка), L (трійка), XL (четвірка), XXL (п'ятірка), XXXL (шістка).

Щільність: 40 ден.

Колір: чорний, бежевий.

Свідчення

Помічали, як падає настрій у жінки, коли вона виявляє стрілка на колготках? Представниці прекрасної статі особливо ретельно підбирають свій туалет перед виходом. Враховують всі деталі і дрібниці. І порваний одним незграбним рухом капрон здатний знизити настрій на весь день.

На жіночу долю випадає чимало проблем. І думка про збереження цілісності колготок щодня, щогодини, щохвилини переслідує власниць. Виробники ElaSlim заявляють, що відтепер рішення даної проблеми знайдено. Фірмові колготки створені для тих, хто хотів би залишити хвилювання про стрілках позаду і насолоджуватися відчуттям бездоганності виду своїх ніг.

Протипоказання

Колготки мають стягуючим ефектом. Жінкам під час вагітності слід носити даний вид виробу не більш 2-4 годин в день, в залежності від терміну. Якщо вагітна жінка відчуває дискомфорт або сильну напруженість в області живота, від використання даної речі слід відмовитися зовсім.

Медичних протипоказань річ не має.

Не варто самостійно піддавати колготки випробувань. Тоді тривалість використання виробу в рази збільшиться.

Відгуки