Камера відеоспостереження для приміщення радіоняня WUUK 4 мп

Стартова ціна - 429 грн

Бліц-ціна - 789 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
4 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Часткова передоплата
Повернення та обміну немає

Про товар

WUUK 4 МП камера відеоспостереження для приміщень

Можна використовувати як радіо няню Поворотно-похибка камера для Wi-Fi домашня камера безпеки для домашніх тварин для собак або котів, виявлення та відстеження руху, нічне бачення, двосторонній аудіозв'язок, сумісність з Android і iPhone

WUUK Pan Tilt Cam — це внутрішня камера безпеки з роздільною здатністю 4MP Ultra HD, яка дозволяє бачити всі деталі у вашій кімнаті та призначена для спостереження за вашою домашньою безпекою, дитиною та домашньою твариною. Розумні камери ідеально підходять для роботи як камер для кішок або допомагають вам побачити, що робить ваш собака або щеня, коли вас немає вдома. Камера працює з 2,4G Wi-Fi

Ця смарт-камера може розпізнавати людей, рух та дитячий плач. При виявленні руху камера автоматично починає записування і надсилає вам повідомлення в режимі реального часу, навіть уночі з нічним баченням. Панорамування/хил на 360° по горизонталі або нахил на 115° по вертикалі для отримання чіткого огляду всієї кімнати.

Підключи та грай. Підключіть його до Wi-Fi 2,4 ГГц і все готове для встановлення власної домашньої системи відеоспостереження. Ця бездротова камера підтримує цілодобову пряму трансляцію та записи. Функція відтворення відео дозволяє дізнатися, що відбувається, та перевірити у будь-який час, не перевіряючи телефон. Тримайте свій розум у спокої.

Вбудований динамік та мікрофон дозволяють бачити, чути більш чітко та розмовляти з усіма, хто проходить повз Wi-Fi-камери з переглядом у реальному часі та двостороннім аудіозв'язком.

Як внутрішня камера безпеки WUUK постійно записує та зберігає відзнятий матеріал або відеокліпи на локальній карті MicroSD об'ємом до 256 ГБ (карта MicroSD не входить у комплект) та у хмарі WUUK.