Камера безпеки зовнішня Yeskamo 2k з акумуляторам.PTZ

Крок ставки - 50 грн

Ставки приймаються до 11 жовт. 23:47


На Кашалоті менше року
1 лот

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

100% бездротовий зв’язок із сонячною панеллю: камера зовнішнього спостереження 2K працює з WLAN 2,4 ГГц і оснащена потужним акумулятором ємністю 15000 мАг, який можна заряджати протягом 365 днів безперервного використання через сонячну панель із комплекту, що робить її дуже енергоефективною та екологічною дружній. Електропроводка не потрібна, його можна легко встановити будь-де.

Відсутність сліпих зон і IP66: ця зовнішня PTZ-камера спостереження оснащена ширококутним об’єктивом 130°, який можна обертати на 360° по горизонталі та на 120° по вертикалі, і підтримує ручне регулювання кута. Завдяки захисту від атмосферних впливів IP66 IP-камера відеоспостереження WiFi outdoor витримує будь-які погодні умови та безпечна навіть холодною німецькою зимою.

Кольорове нічне бачення та сирена 2K: коли в темряві виявляється рух людини, біле світло вмикається автоматично, і ця бездротова камера спостереження на відкритому повітрі WiFi забезпечує повнокольорове нічне бачення на відстані до 30 метрів. Звукова і світлова сигналізація миттєво відлякує небажаних людей і сповіщає вас. Якість зображення 2K HD із 5-кратним цифровим збільшенням для чітких зображень удень і вночі.

Точна ідентифікація: PIR-детектор руху зовнішньої камери відеоспостереження бездротовим способом ефективно визначає температуру тіла людей, форму тіла та рух. ШІ також розумно розпізнає людей, домашніх тварин і транспортні засоби та має регульовану чутливість, яка на 99% зменшує помилкові тривоги, спричинені комахами, листям і дощем.

Двосторонній аудіозв’язок і безпечна пам’ять: завдяки вбудованому шумопоглинаючому мікрофону та динаміку сонячна камера Wi-Fi може без проблем розмовляти з членами сім’ї чи кур’єрами чи сповіщати небажаних відвідувачів. Він підтримує локальне зберігання до 128 ГБ MicroSD, також пропонує безпечне хмарне сховище із захистом шифрування даних і 7-денну безкоштовну пробну версію.