кальцій, магній, цинк +вітамін Д3, 90 драже, USA 21st Century

Стартова ціна - 190 грн

Бліц-ціна - 190 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 10 років
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Кальцій і магній- це важливі мінерали, які впливають на безліч життєво важливих аспектів людського організму. У формулу додали цинк і D3 для посилення позитивного ефекту

Кальцій забезпечує організму цілий набір різноманітних харчових елементів, які зміцнять ваші кістки, а також відновить правильну структуру хрящів і суглобів. Цей мінерал широко застосовується в якості профілактики та лікування остеопорозу та остеохондрозу. Цинк необхідний для нормальної функції скелетної і неврологічної системи. Головне завдання вітаміну D - забезпечити правильний ріст і розвиток кісткової тканини шляхом регуляції рівня кальцію в організмі.

Разом з магнієм, кальцій сприяє виробленню енергії в клітинах, відновленні і підтримці функцій нервової системи. Також магній сприяє згортанню крові і прискоренню її циркуляції по тілу. Це означає, що цей мінерал має важливе значення для стабілізації серцево-судинної системи і головного мозку.

Рекомендується при:

слабких кістках, хрящах і суглобах

остеопорозі

остеохондрозі

захворюваннях серцево-судинної системи

неуважності уваги

занепаді сил

порушеннях пам'яті

захворюваннях сечостатевої системи

м'язового болю

Приймати по 3 таблетки в день під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу.