Какая-то штука для зубов, типа полировки, насколько я понимаю))

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 120 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
4 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Вскрыта упаковка, проверила работоспособность! Крутит, жужжит!

Информация с инета взята ниже!!!!!

Виробник: Luma Vue

Тип засобу для відбілювання зубів: Олівець/стік, що відбілює

Каппи: Не передбачені

Гель для зняття чутливості зубів: Ні

Рівень pH: 12.0

Набір для відбілювання зубів Luma Smile

Посмішка, що сяє білизною, обеззброює і підкуповує. Але що робити, якщо свій тон зубної емалі далекий від снігово-білого? Не впадайте у відчай - набір для відбілювання зубів Luma Smile здатний виправити цей маленький недолік. Унікальний пристрій видаляє всі види забруднень та дбайливо освітлює поверхню, наближаючи її колір до голлівудських стандартів. Процедури проводяться в домашніх умовах, що заощаджує час та гроші. А результат буде нітрохи не гірший за роботу професійних дантистів.

На що здатний апарат?

Будь-який, хто цікавився питанням освітлення зубів, чув про шкоду хімічних препаратів, які ушкоджують емаль та завдають дискомфорту. У цьому випадку цього побоюватися не варто: відбілювач зубів Luma Smile працює зовсім за іншим принципом. Гумові валики акуратно знімають залишки їжі, наліт від кави та цигарок, залишаючи за собою ідеально гладку поверхню. Функції пристрою такі:

Забезпечення білизни посмішки.

Усунення забруднень.

Поліровка зубів.

Запобігання карієсу.

li

Захист ясен.

При використанні приладу Люма Смайл ви досягнете чудових результатів. Після курсу очищення та відбілювання вам не доведеться морщитись при вживанні холодної їжі або прикривати рот рукою, сміючись з вдалого жарту. Відтепер чудова білозуба посмішка стане вашим головним козирем!

Як користуватися пристроєм? наскільки апарат простий у застосуванні. Ви можете використовувати пристрій для відбілювання зубів Luma Smile у комфортній домашній обстановці, заощадивши час на кількох візитах до стоматолога. Потрібно лише дотримуватися наступних рекомендацій:

Зберіть прилад, користуючись інструкцією.

Виберіть насадку.

Приступайте до полірування зубів.

Повторюйте обробку з необхідною регулярністю.

Ефект від використання набору для відбілювання зубів Luma Smile буде видно відразу після першого ж сеансу. За тиждень емаль стане світлішою відразу на 4-5 тонів!

Переваги відбілювача зубів Luma Smile

Здавалося б, способів відбілювання зубів чимало. То чому слід обрати саме цей варіант? Аргументів на користь практичного пристрою чимало: Повна безпека. Використовуючи прилад, ви можете не побоюватися за зубну емаль або ясна, оскільки ніжні насадки обертаються м'яко і не завдають шкоди.

Зручна конструкція. Ручка ергономічної форми дозволяє міцно тримати відбілювач, а підсвічування дозволяє побачити та прибрати навіть найменші забруднення.

Тривалий ефект. Після циклу процедур зуби залишаться білі протягом року.

Економічність. Кожен валик (всього в наборі 5 насадок) розрахований щонайменше на 100 сеансів.

Лоты КОМБИНИРУЮ 7-14 дней,с момента первой покупки , при условии своевременной оплаты лотов, согласно правилам аукциона и наличии адреса для отправки.

Банальная необходимость освободить дополнительные метры для хранения Ваших же лотов.

ВАЖНО!!! Комиссию НЕ принимаю! Убедительная просьба определиться с необходимостью приобретения товара до нажатия заветной кнопки.

Если Вы не отвечаете на сообщение, не подтверждаете сделку, нет оплаты, согласно правилам аукциона-лот перевыставляется, Вы получаете Отрицательный отзыв. Не согласны – не делайте ставок, берегите мое время и свою репутацию.

РАСПРОДАЖА!!!! Продаю новые вещи свои и своей семьи (вещи в основном б.у, но все в хорошем и отличном состоянии) Многие новые вещи, до которых просто не дошла очередь (похудел-поправился) Много мелочей, купленных раньше, но руки не доходили ...

Ставки делаем обдуманно, Фото смотрим Внимательно.

Нюансы указываю, если таковые есть, обмена и возврата нет.

Не стесняйтесь задавать вопросы, с радостью на них отвечу, могу сделать дополнительные фото.

Отправка Новой почтой (в течение 1-2 двух дней) или укр почтой ( отправляю по субботам, по возможности раньше, вторник-среда)

Интересует ТОЛЬКО ПРОДАЖА.

Спасибо за проявленный интерес к моим лотам.

Приятных покупок!