Інулін-Нео таблетки по 1000 мг

Стартова ціна - 150 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
158 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

мікроелементи, які швидко заповнюють ïx дефіцит при різних патологіях. Органічні кислоти, вітаміни Е, С нейтралізують негативний вплив вільних радикалів та недоокислених продуктів обміну на мембрани клітин та ДНК людини, сприяють підвищенню працездатності, життєвого тонусу, довголіттю.

«IHУЛIH-HE0 1000» можна приймати тривалий час.

Показання до використання

При проявах дисбіозу кишечника (патологічні зміни стільця, діарея, закреп, метеоризм та інше), прийомі антибіотиків, запальних захворюваннях органів ШКТ (деякі гастрити, ентерит, коліт), кишкових інфекціях, діареї мандрівника, синдромах надлишкового бактеріального росту та подразненого кишечника, неалкогольної жирової дистрофії печінки, хронічних панкреатитах, холе- циститах, частих простудних захворюваннях, харчової алергії, проблемної шкіри, надмірній вазі тіла.

В комплексній терапії цукрового діабету 2 типу, метаболічного синдрому, тривожних розладів, остео- порозу, аутизму, синдрому дефіциту уваги з гіперактивністю у дітей.

Застереження

Підвищена особиста чутливість до компонентів.

Діти до 3 років, вагітні жінки та жінки, які годують груддю.

Дієтичну добавку не слід використо вувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не є лікарським засобом. Рекомендовано порадитися з лікарем

Рекомендації щодо застосування

Рекомендований дітям від 3 до12 років та дорослим для нормалізації функціонування органів травлення, особливо на фоні та після прийому антибіотиків. Сприяє нормалізацїі кишкової мікрофлори, покращенню обміну речовин, зниженню маси тіла, нормалізації рівня цукру в крові та холестерину, виведенню токсичних речовин з організму.

Має загальнозміцнюючі властивості.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям від 12 років — по 2 таблетки 2—3 рази на день, дітям від 3 до 12 років прийняти по 1 таблетці 3 рази на день, під час a6o до вживання їжі. Таблетку можна ковтати цілою a6o попередньо розжовувати, запиваючи водою чи іншою рідиною.

Термін вживання: не менше 7—10 днів, після 5-4 тижнів прийому, термін вживання узгоджувати з лікарем.

Протипоказання

Підвищена особиста чутливість до компонентів.

Форма випуску

Таблетки у блістері масою по 1000 mg (мг), 60 таблеток (15x4) в картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 0 °С до 25 °С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Виробник

ТОВ «IHHEO ФАРМ». Україна, 68001, Одеська обл., Одеський район, м.Чорноморськ, вул. Промислова, буд. Не вистачає 8 од.