Інтерактивна собака Люсі фірма IMC Іспанія

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 3 трав. 22:02


На Кашалоті 9 роки
296 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Ваш малюк обожнює собак? Тоді він точно прийде в захват від цієї милої собачки на прізвисько Люсі! Вона всім своїм виглядом показує своє розташування та готовність пограти. Дружити з нею буде весело!

Що вміє Люсі? Вона виконуватиме різні Ваші команди. Для цього потрібно гукнути песика на імя, а потім уже озвучити команду. Команди на англійській мові. Тому іграшка допоможе і отримати деякі навики із англійської мови. Команди потрібно говорити чітко і голосно.

Думаєте, на цьому всі її можливості вичерпано? Але ні - встановіть мобільний додаток «Lucy Sing & Dance», і вам будуть доступні нові функції (годувати, створити унікальну танцювальну комбінацію для повторення і т.д. Інтерактивні іграшки – чудовий спосіб привчити дитину піклуватися про тварин, виявляти ласку, нести відповідальність. Крім цього, з ними діти будуть стимулювати фантазію та уяву, вигадуючи нові сюжети для гри. Якщо ваше маля боїться реальних собак, то знизити рівень стресу можна за допомогою таких іграшок, що демонструють безпеку.