Інтенсивний крем від зморщок та для пружності шкіри обличчя шиї декольте Ів роше 75 мл

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 17 лист. 11:12


На Кашалоті 6 роки
137 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Завдяки інтенсивному крему Lift Pro-Collagène помітно розгладжуються навіть найглибші зморшки, шкіра наповнюється об’ємом та інтенсивним живленням. Має насичену висококонцетровану1 текстуру, яка ідеально підходить для використання на шиї та зоні декольте.

Тип шкіри: для всіх типів.

Текстура: кремова, живильна.

Рекомендації щодо використання: невелику кількість догляду наносьте вранці та ввечері на шкіру обличчя, шиї та декольте за допомогою аплікативних рухів.

Серія Lift Pro-Collagène збагачена потрійним комплексом природних інгредієнтів –рослинним колагеном, мезембріантемумом кришталевим та гіалуроновою кислотою.

Завдяки унікальному процесу рослинної біотехнології та кріоекстракції активні молекули колагену зберігають всю ефективність у догляді Lift Pro-Collagène. Вони відновлюють матрикс дерми – каркас глибокого шару шкіри – методом реорганізації колагенових волокон. Шкіра стає пружною, а контури обличчя – більш виразними.

У серці клітин діє і Мезембріантемум Кришталевий. Родом із південно-африканської пустелі, він звик адаптуватися до екстремальних умов виживання та чинити їм опір. Через це отримав другу назву – Рослина Життя. Завдяки 12 рокам досліджень та 3 патентам2, вчені Yves Rocher створили запатентований екстракт Мезембріантемума з винятковою омолоджувальною силою: від рослин – до вашої шкіри. Він стимулює антивікові механізми всередині шкіри та підвищує вироблення 100% високомолекулярної гіалуронової кислоти3 природного походження.

Гіалуронова кислота — унікальний природний філер. Вона наповнює шкіру ідеальним зволоженням, таким чином зменшуючи прояв мімічних та вікових зморщок. 

Результат – пружна, підтягнута шкіра контуру обличчя, шиї та декольте, скорочення зморщок.

Тестовано під дерматологічним контролем. Клінічно доведена ефективність.

 Оплата на карту Приватбанку

Відправка УП НП протягом трьох робочих днів після оплати