іграшка антистрес

Стартова ціна - 25 грн

Бліц-ціна - 125 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 10 років
2 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Ви колись ловили своїх дітей чи, можливо, навіть себе, за лопанням пухирчастої плівки? Тоді вам сподобається ця антистресова іграшка у вигляді бульбашок, що стала дуже популярною по всьому світу. Просто натисніть на бульбашки, і вони видадуть легкий звук, що лопається; потім переверніть та почніть знову!

Pop It Fidget - ідеальна іграшка як для дорослих, так і для дітей. Забезпечує відмінну сенсорну взаємодію, допомагає розвивати моторику, концентрацію, а також логічне мислення у дитини, а дорослим допомагає розслабитись та зняти напругу.

Іграшкою антистрес Pop It Fidget можна грати в машині, літаку, кафе, у школі, в кабінеті лікаря, а також можна використовувати як підставку, і грати у фрісбі на природі.

Іграшка виготовлена з безпечного нетоксичного силіконового матеріалу, водонепроникного та придатного для прання. добре тримає форму. Яскраві кольори та приємні звуки обов'язково задовольнять будь-яку дитину! Стане ідеальним святковим подарунком для вашої родини та друзів. Можна грати вдвох, за своїми правилами.

стан ідеальний.