Игра Цитадели

Стартова ціна - 99 грн

Бліц-ціна - 199 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 13 роки
68 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Настільна гра Цитаделі (Citadels)

Граючи в настільну гру Цитаделі ( Citadels ) , ви поринете в дивовижний світ, в якому зводитимете середньовічні міста. Однак побоюватися інквізиції та чуми не варто. Остерігайтеся лише інших гравців: суперники не сплять! Вони зроблять все, щоб передбачити та засмутити ваші плани. Хитрості, домовленості, інтриги… Вам потрібно звести своє місто, при цьому: обійти суперників і створити його найбагатшим і найквітнішим! Амбітні цілі? Так! Але у світі Цитаделів можливо все, особливо при хитрому підході, вмінні використовувати впливові сторони та талант домовлятися.

Настільна гра Цитаделі була розроблена Бруно Файдутті (Bruno Faidutti) і випущена у Франції в 2000 році. Це улюблена гра багатьох. Кількість нагород та номінацій говорить сама за себе: Номінант Spiel des Jahres (2000), переможець Meeples' Choice Award (2000), переможець конкурсу настільних ігор "A la carte" (2000), 6 місце у Deutscher Spiele Preis (2000), Номінант премії International Gamers Awards у номінації "Краща стратегічна гра" (2001), переможець Niederländischer Spielepreis (2001), гра також входить до топ-200 за рейтингом сайту "BoardGameGeek".

Ціль настільної гри Цитаделі – заробити максимальну кількість балів за зведені квартали. Тому потрібно побудувати не просто найбільше місто, але й найкрасивіше і найбагатше. Спочатку ви матимете кілька кварталів і трохи золота. І тут на допомогу прийдуть можливості ваших персонажів: Ассасін не дасть противнику зробити хід, Чарівник начарує карт, Злодій вкраде чуже золото... Також допоможуть Єпископ, Торговець, Зодчий, Воєначальник і навіть Король. Кожен має корисні здібності! Переможе той гравець, який першим зведе вісім кварталів.

Основна особливість настільної гри Цитаделі – психологічна складова. Персонаж вибирається кожен раунд, що дозволяє варіювати тактику і нескінченно блефувати! Тільки вам відомий ваш персонаж. З цього випливає, що ніхто не протидіятиме безпосередньо! Зумієте приховати свої плани і при цьому розгадаєте плани супротивників – вважайте, що перемога у кишені!

Про процес гри.

Настільна гра Цитаделі складається з раундів. У кожному раунді гравці розподіляють персонажів. Це визначає черговість ходів.

Далі гравець бере 2 монети чи карти кварталів із колоди, і може побудувати квартал (якщо йому, звичайно, вистачає золота). Будь-якої миті (один раз за хід) гравець може отримати додатковий дохід за квартали, залежно від свого персонажа.

Коротко про можливості персонажів:

Асассін виведе із гри будь-якого персонажа на один раунд.

Злодій може вкрасти золото у будь-кого, крім Ассасіна та його жертви.

Зодчий отримає додаткові два квартали.

Єпископ захистить будинки від руйнування в цьому раунді і отримує доход зі своїх кварталів – «церковну десятину».

Кондотьєру дістанеться дохід військових кварталів. Крім того, на завершення ходу він може зруйнувати будівлю будь-якого гравця (тільки не єпископа ).

Король дозволить гравцеві першим вибрати персонажа у наступному раунді та отримає дохід зі своїх кварталів.

Купцеві дістануться додаткові кошти та дохід зі своїх кварталів.

Чарівник може начарувати карти з колоди в обмін на свої, або зробити обмін: всі свої на всі карти супротивника.

Стан ідеальний, карточки запечатані, не відкривались

Відгуки

Все як в описі. Дякую. Рекомендую продавця.