♕ Ідеальний варіант для тренувань - спортивний бюстгальтер від Tchibo (Німеччина), розмір 75C

Стартова ціна - 150 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
2,4 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

З цим спортивним бюстгальтером ви можете запланувати кілька додаткових повторень: подвійні чашки і ремені, виготовлені з матеріалу розпірки з волокном COOLMAX®, забезпечують високий рівень комфорту і особливо міцну фіксацію навіть під час тривалих занять фітнесом. Ремені і бічні панелі оброблені сітчастою вставкою, а широка еластична під грудьми шорстка дуже м'яка.

Настроюється для ідеальної підтримки

Нижня білизна для тренувань виготовлено з інноваційного волокна ECONYL®, повністю переробленого поліаміду, а завдяки еластану забезпечує стабільність розмірів і ідеальну посадку при повній свободі рухів. Тренувальний бюстьє можна відрегулювати до ідеального прилягання за допомогою регульованих по довжині ременів і регульованого в трьох напрямках гачка SoftSeal®, який пропорційно регулюється за розміром чашки.

колір

Темно синя

підкладка бірюзова

матеріал

78% поліамід (ECONYL® поліамід), 22% еластан (LYCRA®),

підкладка 52% поліестер (COOLMAX®), 48% поліефірна

сітка, 85% поліамід (PA), 15% еластан (LYCRA®)

****************************************

ПОГ (пол грудьми): 32-36 см

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см.

Де вказано розмір - зрізано назва бренду на підкладці, як і на більшості товарах tcm Tchibo, зовні звичайно ж непомітно. Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!