Ідеальна напівпрозора пляжна туніка, розмір: 44-58 (L/ХL )

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 12 черв. 15:47


На Кашалоті 10 років
5 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Під час короткої прогулянки або поїздки до пляжного бару, як правило, не хочеться знову переодягатися - але, можливо, щось одягнути. І тоді ця напівпрозора пляжна туніка ідеальна. Завдяки своїй витканій якості, він приємно м’який на шкірі, а антистатичне обладнання гарантує, що волосся не наелектризується, коли ви його надягаєте.

Туніка з V-подібним вирізом має вертикальні розділові шви спереду та ззаду, прикріплені рукави-летучі рукави з широкими засмаженими манжетами та задимленими рюшами нижче грудей. Це робить її особливо повітряною, ідеально сідає і її можна чудово носити поверх купальника або бікіні. Модний предмет гардероба є літньою альтернативою сукні .

Лежить дуже вільно на тілі

Колір: Темно-синій

Матеріал: 100% поліестер

Загальна довжина приблизно 91 см

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!