Гра memory Щенячій патруль в жестяному чемоданчику , 72 картки. комплект. Spin Master !!!

Стартова ціна - 200 грн

Бліц-ціна - 200 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
309 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Гра для розвитку пам’яті та уваги дитини memory Щенячій патруль в жестяному чемоданчику , 72 картки. комплект !!! Картки зроблені з товстого картону. Яскраві малюнки. Розмір чемодана довжина 14,5см. Висота 10см. Фірма Spin Master!!! Оригінал. Стан чудовий. (Знята з виробництва.). Настільна гра від Spin Master Меморі Щенячий патруль чудово тренує пам'ять, увагу та просторове мислення дітлахів. А якщо попросити дитину промовляти імена героїв, зображених на картці, яку вона вибрала, та описувати сцени мультфільму – це буде чудовим тренуванням мовних навичок дитини.

Мета гри зводиться до того, що потрібно попарно зібрати картки з однаковим зображенням улюблених героїв популярного мультсеріалу «Щанячий патруль». Правила гри:

Перед початком гри на столі розкладаються картки «сорочкою» нагору. По черзі гравці перевертають за 1 хід по 2 картки. Якщо зображення на картках збігається, гравець залишає пару карток собі. Якщо зображення не збігається - кладе картки на ігрову поверхню "сорочкою" вгору. Гра продовжується доти, доки на ігровому столі є картки, перевернуті «сорочкою» вгору. Перемагає той гравець, який збере більшу кількість пар карток, що збіглися, за весь час гри.

Гра для компанії дітей від 2 осіб від 3 років