Готуємось до свят) Супер набір для салатів. Майонез+ горошок

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 130 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
22 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Набір: Горошок зелений Премія + Майонез Королівський смак - чудовий вибір до новорічних свят, який представлений у вигляді класичного комбо до ваших салаті

В наборі:

Горошок зелений Премія консервований 460 г,

Майонез Королівський смак Європейський на перепелиних яйцях 72% 300 г.

Горошок зелений Премія консервований має соковитий і ніжний смак, а також приємну текстуру.

Виготовлений зі свіжих та стиглих зелених горошин, які були ретельно відібрані для збереження свого природного смаку та поживних властивостей. Горошок готовий до вживання. Ви можете додати його до різних страв, таких як салати, супи, гарніри або використовувати як гарнір для основних страв.

Консервований горошок є зручним та практичним рішенням для тих, хто цінує свій час і хоче мати доступ до свіжих овочів у будь-яку пору року. Він також має тривалий термін придатності, що дозволяє зберігати його протягом тривалого часу без втрати якості та свіжості.

Продукт не містить штучних добавок, барвників чи консервантів, що робить його натуральним та корисним.

Майонез Королівський смак Європейський на перепелиних яйцях смачний та корисний. Майонез, який не має аналогів в Україні. Як відомо, перепелині яйця значно перевершують курячі за вмістом вітамінів та інших корисних для організму речовин. Приємний смак та консистенція майонезу задовольнять вимогам навіть найвибагливіших гурманів.

Майонез містить 72% високоякісної олії "Королівський смак".

Королівський смак - потужний та відповідальний виробник таких товарних груп як майонез, олія соняшникова, кетчупи, гірчиця, вершкове масло та спреди, оцет, томатні соуси, халва, макаронні вироби, консервований горошок, кукурудза та інші. Цех з виготовлення майонезу працює з 2002 року. Початкова потужність складала дві тонни на зміну. На сьогодні потужність складає майже 30 тонн на зміну. Виготовляється 11 видів майонезу різної жирності в зручній різноманітній упаковці. Головна мета підприємства - це насичення споживчого ринку України та близького закордоння продукцією високої якості, створення нових робочих місць. Девіз виробника незмінний: "Якість королівська, а ціна народна".

Відгуки

Якісні ,свіжі продукти,рекомендую!