Гірлянда завіса штора Кулі з наповненням Дід Мороз, 3.0м, 10 куль,

Стартова ціна - 429 грн

Бліц-ціна - 429 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
172 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Опис

Характеристики та опис

Вибирайте стильні новорічні вогні для власного будинку!

Новорічний інтер'єр вимагає родзинку чаклунства. Її легко створити, якщо купити гірлянду штора "Кулі з Дідом Морозом". Це топова новорічна модель із нової колекції. Вона виглядає чудово, багато і магнетично красиво! Така світлодіодна гірлянда здатна стати центром уваги вашого інтер'єру, внісши до нього по-справжньому чарівний настрій.

Світлодіодна гірлянда "Кулі з Дідом Морозом" виконана у форматі дворівневої бахроми у вигляді 10 ниток, що звисають, різної довжини зі світлодіодами, на кінці яких закріплені великі прозорі кулі. У кожному гарна, яскрава фігурка Діда морозу, дрібні кульки, що імітують іскристо-білий сніг і світлодіоди, що мерехтять гарним теплим світлом. Така новорічна гірлянда миттєво створює гарні новорічні вогні. Це ультрастильний та креативний LED декор.

Варіанти розміщення

Основний провід кріпиться горизонтально до будь-якої поверхні. Нитки гірлянди – прозорі силіконові дроти, що у поєднанні з прозорими сферами дає ефект легкості та пишноти LED-декору. Її можна розмістити де і як завгодно. Все залежить від вашої фантазії. У квартирі, будівлі можна розмістити на карнизі, перетягнути в центрі кімнати, розвісити в отворі ніші, на стіні. З її допомогою можна створити ефектне зонування, виділивши та гарно висвітливши зону зі святковим новорічним столом.

Це ефективний інструмент для комерції! Така світлодіодна гірлянда у вітринах магазинів, залах торгових центрів, ресторанах, кафе здатна залучати більше клієнтів у святкові дні. Якщо її перетягнути над барною стій, вона створить саме ту теплу святкову атмосферу, яка залучатиме клієнтів.

– створена за енергоефективними технологіями.

– усі деталі з екологічно чистих матеріалів.

– повністю безпечна у використанні, не нагрівається.

– Довжина основного дроту – 3.0 м + 70 см довжина чистого шнура.

- 10 ниток різної довжини, що чергується 50 см і 70 см

. – Діаметр прозорих куль – 8 см.

– 8 режимів миготіння світлодіодів, що світяться теплим білим кольором з м'яким жовтим відтінком.