Гіпоалергенне універсальне мило Barwa для дуже чутливої ​​шкіри сosmetics нypoallergenic Natural

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 110 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
6 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Гіпоалергенне універсальне мило Hypoallergenic Natural — натуральний делікатний продукт, призначений для дуже чутливої ​​шкіри. Його можна використовувати щоденно для рук і тіла, він безпечний для людей з алергією, не має запаху, чудово працює як мийний засіб, успішно замінює порошки.

Бренд

Barwa Cosmetics

Не тестується на тваринах

Vegan

Натуральна

Свіжий

Призначення

Очищення

Тип упаковки

В індивідуальній упаковці

Як діє?

Завдяки спеціальній формулі засіб ефективно і ніжно усуває забруднення, запобігає подразненням, знижує чутливість шкіри.

Продукт протестували дерматологи, у його складі немає алергенів, штучних барвників, ароматизаторів, компонентів тваринного походження, він підходить для веганів, а його паперове паковання на 100 % біорозкладне.

Склад товару Гіпоалергенне універсальне мило Barwa Cosmetics Hypoallergenic Natural Soap

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Palm Acid, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid.

Як використовувати Гіпоалергенне універсальне мило Barwa Cosmetics Hypoallergenic Natural Soap

Змочіть руки водою і нанесіть на них удосталь мила. Потріть одну долоню об іншу. Правою долонею розітріть тильну частину лівої руки, переплітаючи пальці, і навпаки. Знову потріть одну долоню об іншу, але переплітаючи пальці. Потріть великий палець лівої руки обертовим рухом, обхопивши його правою долонею, і навпаки. Круговим рухом вперед-назад потріть ліву долоню кінчиками з'єднаних пальців і навпаки. Обполосніть руки водою. Тривалість усієї процедури — 40–60 секунд.