Giorgio Armani My Way-ніжний і чуттєвий, багатогранний аромат для вправної леді!

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 12:47


На Кашалоті 6 роки
310 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Ліцензійний парфум Емірати

у преміум тестері 60 мл (фото 1,3)

відмінна якість

-------------------------------------------------- -----------------------

Giorgio Armani My Way

******************************

Класифікація: елітна

Тип аромату: квіткові

Стать: для жінок

Початкова нота: Бергамот, Флердоранж

Нота серця: Жасмин, Індійська тубероза

Кінцева нота: Білий мускус, Бурбонська ваніль, Віргінський кедр

Прем'єра аромату: 2020

-----------------------------------------------------------

Італійський бренд Giorgio Armani не просто полонив модну індустрію своїми розкішними ароматами, адже кожен із них – це дивовижна розповідь про унікальність темпераменту та своєрідний стимул рухатися більш впевнено, натхненно до поставлених вершин! Парфумована вода My Way - чудовий приклад того, як працюють невагомі аксесуари від відомого виробника! Вишукане звучання квіткових нот, обрамлене стінками дизайнерського флакона, легко і невимушено зачаровує потаємні куточки свідомості, змушуючи свою володарку забути про рутину повсякденності і поглянути на світ під новим, креативним кутом!

Початкова нота. Після того, як парфумована вода залишає стінки розкішного флакона, у просторі з'являється витончена мелодія ніжності та чуттєвості, виткана з хрустких бергамотових та соковитих флердоранжових ниток.

Нота серця. Підхоплюючи натхненний ритм, на горизонті з'являється чутливий жасмин, пробуджуючи найпотаємніші думки та таємні побажання. Помножуючи свою велич відлуннями індійської туберози, королівський аромат ще довго прикрашає тіло своєю унікальністю.

Кінцева нота. Білий мускусний шлей легко опускає свідомість на землю, залишаючи після себе приємний післясмак нудотної бурбонської ванілі та рідкісного віргінського кедра.