Гідрогелеві патчі для повік з екстрактом персика, від мімічних зморщок, антівікові, Bioaqua, 60 од.

Стартова ціна - 120 грн

Бліц-ціна - 190 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті менше року
59 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Персик у косметиці: як чудове джерело вітаміну С, допомагає видалити темні плями та пігментацію. Але його макроелементи також допомагають у запобіганні зморшкам, і, отже, персик є поширеним компонентом антивікової косметики для обличчя.

Гідрогелеві Патчі Bioaqua Peach Hexapeptide Eye Mask для відновлення шкіри з потужним комплексом активних рослинних компонентів забезпечують експрес-догляд за проблемними ділянками шкіри обличчя, сприяють миттєвому усуненню набряклості та освітленню темних кіл, мішків і зморшок під очима, підвищенню тонуса шкіри. Допоможуть відновленню шкіри після важкого дня чи безсонної ночі.

Екстракт Персика, що входить до складу засобу, живить, зволожує та освіжає шкіру, надає їй природного сяйва, покращує мікроциркуляцію крові, прискорює процеси регенерації, підтягує та підвищує еластичність шкіри. Екстракт Персика запобігає старінню шкіри, а також Захищає від Ультрафіолетових променів. 

У патчів є кілька особливостей, які вигідно відрізняють їх на ринку косметики, а саме:

Патчі глибоко зволожують та живлять шкіру;

насичують епідерміс Вітамінами та заповнюють водно-сольовий баланс;

захищають від Ультрафіолетового випромінювання;

розгладжують зморшки;

підвищують еластичність та пружність шкіри;

роблять епітелій більш м'яким, пружним та підтягнутим;

відбілюють та захищають від появи пігментації на шкірі.

Косметику з Гексапептидами використовують для підтримки ефекту після ін'єкцій Ботокса. Працює вона (косметика) набагато м'якше, ніж Ботекс, хоча б тому, що їх не потрібно вводити під шкіру. Гексапептид уповільнює провідність нервового імпульсу, завдяки чому м'яз розслаблюється. Таким чином вдається позбутися мімічних зморшок і перешкоджати появі нових. Основна перевага у тому, що повністю зберігається м'язова активність. Завдяки цьому не створюється ефект "паралічу", як після ботулотоксину.

Гексапептиди гідна альтернатива ін'єкціям. Ці речовини допомагають швидко зменшити кількість та глибину зморшок, не перешкоджаючи мімічній активності. 

Спосіб застосування: Попередньо очистіть шкіру, прикладіть Гідрогелеві пелюстки на область під очима. Залишіть на 15-20 хвилин. Наприкінці процедури обережно зніміть пелюстки і злегка помасажуйте шкіру кінчиками пальців. Також можна використовувати Патчі на інші ділянки шкіри обличчя.