Гелеві устілки для взуття

Стартова ціна - 75 грн

Бліц-ціна - 125 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 6 разів

Торги закриті


На Кашалоті 8 років
66 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Гелеві устілки - зручне і корисне пристосування, розвантажувати стопи і хребет.

Матеріал, з якого виготовлені такі устілки - силікон. Він хороший тим, що практично не викликає алергії, пластичний і еластичний, довговічний, нога по ньому не ковзає. Стопа, спираючись на силікон, м'яко пружинить, а не впирається прямо в підошву. А також це допомагає відновити нормальний кровообіг в нижніх кінцівках. запобігає їх набряк.

Такі пристосування просто незамінні для тих, хто весь день проводить на ногах, бігаючи по справах, а також для людей, яким за службовим обов'язком необхідно багато стояти. В кінці робочого дня ноги часто набрякають, підошва горить, болять кісточки. Гелеві устілки знімають додаткове навантаження на ноги і допомагають запобігти неприємним наслідкам.

Для любительок високих каблуків. устілки з силікону - незамінний атрибут. При ходьбі на каблуках нога спочатку опускається на носок, і вже потім на всю стопу. Передня частина стопи і пальці ніг беруть більшу частину навантаження на себе, втомлюються, болять. У багатьох жінок утворюються натоптиші, з якими важко боротися. Силіконові устілки не сприяють появі натоптишів, т. К. Тертя між стопою і підошвою мінімально.

Отже, користь силіконових устілок така:

зменшують навантаження на стопи;

запобігають утворенню натоптишів і мозолів;

запобігають розвитку плоскостопості;

підвищують стійкість ноги у взутті на підборах;

знижують ризик появи набряків;

покращують поставу;

запобігають ковзанню стопи у взутті.

Устілки з клейкою основою. Довжина устілки 19,5 см (розмір універсальний)