Гель-скраб для тіла Sersanlove Little Blueberry з екстрактом чорниці 260 мл

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 11 черв. 21:33


На Кашалоті 6 роки
174 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Скрабування потрібне для глибокого очищення шкіри. Ця процедура сприяє виведенню токсинів, покращенню обмінних процесів. Гладкість, сяйво та доглянутість шкіри — мрія багатьох жінок. Але не багато хто може дозволити собі скраб через чутливість дерми. Гель-скраб для тіла Sersanlove Charming Little Blueberry з екстрактом чорниці розв'язує цю проблему, оскільки є делікатним доглядом.

Особливості гелю-скрабу

За всієї делікатності — це такий само ефективний засіб, як і звичайний скраб, але тільки вирізняється подвійним впливом. Гелева основа сприяє поверхневому очищенню, а скрабувальні частинки в складі глибшому.

Екстракт чорниці в косметиці використовується давно. Ця ягода має найпотужніший антиоксидантний вплив. Чорнична основа чудово впливає на судини. Цей чинник є головним у виборі цього продукту як біодобавка не тільки для шкіри, але ще й для зору. Завдяки язі судини набувають потрібної еластичності, вони зміцнюються, а їх проникність зменшується. Щодо шкірних покривів чорниця й зовсім здатна повернути час назад, а не просто зупинити старіння.

У складі чорничного екстракту:

Вітамін С.

Вітаміни В1, В3.

Витамин К.

Є також мінеральні компоненти, що зарекомендували себе в боротьбі проти акне.