Гель Алое Вера Forever 1 л

Стартова ціна - 940 грн

Бліц-ціна - 960 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
2 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Гель Алое Віра – продукт №1, оскільки є основним продуктом компанії Форевер Лівінг Продактс і займає приблизно 50% обороту компанії.

Ми всі чудово розуміємо, що Гель Алое настільки популярний не через свої смакові якості, а завдяки своїм численним корисним властивостям. Він є незамінним джерелом мікроелементів та поживних компонентів; має протизапальну, болезаспокійливу та бактерицидну дію; підтримує роботу імунної та травної систем; підтримує наше здоров'я та відмінний рівень енергії.

Алое росте в регіонах, ґрунт яких багатий на мінерали. Після двох-трьох тижнів прийому Геля Алое, багато людей відчувають, що його волосся, нігті і шкіра стають здоровішими, оскільки організм отримує необхідну кількість мінералів.

Щоранку слід починати з Геля Алое на голодний шлунок, щоб він потрапляв у кишечник до того, як туди потрапить їжа. У такому разі організм починає всмоктувати цей гель у кров, при цьому очищаючи організм.

Однією з основних переваг нашого Геля Алое є те, що він ідентичний свіжозрізаному листу Алое. А патент на стабілізацію та високі технології дозволяють зберегти всі природні властивості Алое. Гель Алое Віра після відкриття слід тримати в холодильнику.

У Вас та Ваших клієнтів, звичайно ж, може виникнути питання: “Чим же наш Гель алое відрізняється від інших напоїв та соків з Алое”. Відповідь на це питання очевидна:

По-перше: компанії Форевер належить понад 85% плантацій Алое;

По-друге: компанія має патент на стабілізацію, що дозволяє зберегти всі природні властивості Алое, тобто наш Гель ідентичний свіжозрізаному листу Алое;

По-третє: до нашого Гель входить тільки м'якоть і сік алое, а шкірка видаляється, тобто у виробництві не використовується цілий лист Алое;

По-четверте: компанія не використовує у процесі виробництва хімічні консерванти та термічну обробку;

По-п'яте: наш Сік не проходить жодної термічної, хімічної обробки або порошкоутворення, а стабілізується натуральними вітамінами А та Е.

А також наш Гель Алое Віра має величезний спектр дії на наш організм. Далі у статті ми намагатимемося передати лише невелику частину благотворного впливу Алое на наш організм.

Гель Алое Віра очищає наш організм на клітинному рівні, виводить усі токсини та шлаки.

Крім того, це натуральний продукт, який сприяє нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту. Це особливо важливо для кожного мешканця України, виходячи із вкрай несприятливих для здоров'я екологічних умов. Гель позитивно впливає на роботу кишечника, покращуючи здатність вбирати корисні компоненти. Крім того, він сприятливо впливає на флору кишечника. Алое Віра – це натуральний “регулятор” у багатьох випадках, особливо це стосується кишечника, де Гель Алое Віра регулює необхідну кількість бактерій та кишкову флору. Здорова система травлення гарантує те, що всі поживні компоненти з їжі вбираються в кровотік. Доведено, що прийому Геля Алое збільшується здатність організму вбирати поживні компоненти, особливо білок. Крім того, Алое Віра також має здатність зменшувати печію.

Ще однією дуже важливою властивістю, якою володіє Алое Віра, є його вплив на нашу імунну систему. Алое Віра забезпечує натуральну підтримку імунної системи. Оскільки імунна система захищає організм, Гель Алое природним чином підвищує імунітет, забезпечуючи організм постійним захисним "арсеналом".

Багато людей, починаючи прийом Геля Алое Віра, відчувають приплив сил та підвищення рівня енергії. Регулярний прийом Геля Алое Віра дозволяє природним чином очистити травний тракт. Ми споживаємо з їжею величезну кількість шкідливих компонентів, які можуть призвести до млявості та виснаження. Приймаючи регулярно Гель Алое Віра, Ви відчуєте себе краще, підвищиться Ваш рівень енергії, та, крім того, Гель Алое допомагає підтримувати нормальну вагу.

Наступною неймовірно важливою властивістю Алое є наявність у ньому величезної кількості вітамінів, мінералів, амінокислот та ферментів, які живлять наш організм. Амінокислоти – це будівельний матеріал нашого організму. Гель Алое Віра містить 19 із 20 амінокислот, необхідних організму, а також 7 із 8 незамінних, які не виробляються людським організмом. Гель Алое Віра дозволяє правильно працювати ферментної системи. Це означає, що організм працює на 100%, людина почувається добре. Крім того, Гель Алое Віра містить величезну кількість вітамінів, включаючи вітамін В12, які рідко зустрічаються в рослинах. Крім того, Гель Алое містить вітаміни А, С, Е, фолієву кислоту та вітаміни групи В. Людський організм не може синтезувати та зберігати деякі з цих вітамінів, тому нам необхідно додавати їх до нашого раціону. Ви не знайдете кращого способу забезпечити свій організм усіма необхідними вітамінами, ніж пити Гель Алое Віра в той же час, захищаючи свій організм від різних стресів. Деякі мінерали, що входять до складу Геля Алое Віра, включаючи кальцій, натрій, залізо, калій, хром, магній, марганець, мідь та цинк, дуже важливі для організму. Рослина Алое Віра росте на ґрунті багатому цими мінералами, тому його коріння вбирає їх і в зручній формі доставляють нашому організму.

Також не слід забувати про сприятливий вплив Алое на шкіру. Коли нові клітини утворюються в епідермісі, вони живі та здорові, але через 21-28 днів вони стають верхнім шаром шкіри, перетворюються на тонкі лусочки, які самі відпадають. Алое Віра допомагає в освіті та підтримці будівельного матеріалу, необхідного для здорової шкіри. Крім того, Алое Віра покращує функцію фібробластів. Фібробласти - це дрібні клітини, які відповідають за утворення колагену та еластину. Колаген та еластин допомагають Вашій шкірі виглядати молодо.

Крім того, Гель Алое Віра має додатково величезну кількість корисних властивостей: противірусну, протизапальну, заспокійливу, загоювальну та багато інших. Алое Віра має здатність захищати нас від різних вірусів, починаючи від звичайної застуди до серйозніших інфекцій. Алое Віра може навіть нормалізувати роботу імунної системи. Крім того, у Гелі Алое Віра є 12 компонентів, які перешкоджають та знімають запалення без побічних ефектів. Також Алое Віра має протизапальні, болезаспокійливі властивості, підтримує здоров'я суглобів та м'язову рухливість.

Алое Віра – ідеально збалансований набір поживних компонентів у природі. Його прийом – це правильне рішення кожної людини. Приєднуйтесь до мільйонів людей у ​​всьому світі, які отримали та продовжують отримувати приголомшливі результати від споживання Геля Алое Віра компанії Форевер!