☘ Функціональна спортивна куртка з капюшоном, Tchibo (Німеччина), р.: 56-58 (XL евро), див. заміри

Стартова ціна - 378 грн

Бліц-ціна - 378 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,6 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Бірка з розміром зрізана, дивіться заміри:

Заміри:

ПОГ:61 см,

Довжина рукава: 68 см,

Довжина: 74 см.

***********************************

Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування

Спортивна куртка Якщо ви віддаєте все у спорті, ви часом залишаєте зону комфорту позаду. Але це не повинно стосуватися одягу. Ось чому ця спортивна куртка є ідеальним компаньйоном для всіх видів спорту на свіжому повітрі. Його обладнання DryActive Plus робить його повітропроникним, пропускає вологу та швидко висихає, вставки на спині та рукавах забезпечують збалансований клімат тіла навіть при високих навантаженнях. А капюшон, як і поділ, можна регулювати за допомогою шнурка. М'яка шорстка внутрішня частина забезпечує оптимальну теплоізоляцію, а еластан забезпечує стабільність розмірів і ідеальну посадку - з повною свободою рухів. Гаманець, мобільний телефон і ключі можна знайти в двох бічних кишенях і одній нагрудній. Посадка: нормальна посадка Колір: сірий з неоновими вставками Матеріал: 88% поліестер, 12% еластан сітка і вставки 100% поліестер Розміри: Загальна довжина приблизно 73 см (розмір L 52/54) Повітропроникний, вологовідвідний і швидко- сушіння завдяки обладнанню DryActive Plus | Вставки на спині та на рукавах для збалансованого клімату тіла | Оптимальна теплоізоляція завдяки м'якому шорстку всередині | Зворотна блискавка із захистом підборіддя

**********************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Відгуки