Фрезер для маникюра , педикюра , наращивания ногтей

Стартова ціна - 440 грн

Бліц-ціна - 440 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 8 років
8 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обмін протягом 1 дня

Про товар

Ласкаво просимо! До Вашої уваги – Фрезер Апарат Для Манікюру Нігтів Mersedes 2000!

Сучасні жінки живуть у швидкому ритмі. Незважаючи на це вони завжди хочуть виглядати красивими та доглянутими. А часу часом не вистачає навіть для найпростіших речей. Відвідування салону краси вимагає кількох вільних годинників. А як бути тим, хто не має? робочий день розписано щохвилини? До того ж, відвідування манікюрного кабінету займає багато вільного часу та ще певних фінансових витрат. Адже догляд нігтів – це регулярна процедура.

У такому випадку Вас виручить сучасний апарат – фрезер-ручка для манікюру, а також педикюру. Він спеціально створений для догляду за нігтями як професійним майстрам, так і тим, хто робить манікюр у домашніх умовах. Він дуже простий та легкий у застосуванні. Завдяки насадкам у наборі Ви можете проводити корекцію акрилових та гелієвих нігтів. У набір входять кілька комплектів насадок таких різновидів як керамічні, полірувальні та алмазні. У наборі є спеціальні наждакові барабани. Вони дозволяють виконати шліфування, полірування, вирівняти форму та очистити нігтьову пластину. Тепер можна не використовувати пилки та різні інструменти, все це можна вирішити за допомогою відповідних насадок. Вони фіксуються за допомогою кільця, а на самій ручці знаходиться регулятор швидкості обертання насадок. Апарат не вібрує, що дозволяє виконати роботу акуратно, при цьому не пошкоджувати ніготь.

Для того щоб ручка прослужила довгий час, необхідно дотримуватись деяких правил користування. Не слід перевантажувати фрезер великими насадками. Регулярно очищайте його від пилу. Не варто перемикати реверс у робочому стані, а також слідкуйте за тим, щоб не закривати ручку без фрези.

Фрезер-ручка працює від мережі та майже безшумно. Ви можете брати цей апарат у відпустку або поїздку, завдяки своїй компактності та невеликій вазі. Тепер Ваші руки завжди будуть доглянуті та радувати у будь-який час. Фрезер-ручка заощадить Ваш час та гроші, якістю її роботи Ви, безперечно, будете задоволені.

Короткий опис:

Фрезер Lina Mersedes 2000

Фрезер для апаратного манікюру та педикюру 20000 оборотів за хвилину

Напруга: 220-240 V при 50HZ

В комплекті:

Блок живлення

Ручка-мікродвигун

Набір фрез

Підставка під ручку

Докладний опис:

Фрезер для манікюру та педикюру 20000 обертів на хвилину.

Гарна, перевірена модель. Обладнана полегшеною пластиковою ручкою та зручним регулятором швидкості на корпусі.

Невелика вага ручки. Наявність реверсу. Зручний регулятор обертів.