Фото на холсті, друк фото на полотні будь-якого розміру

Стартова ціна - 220 грн

Бліц-ціна - 320 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 11 роки
15 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 14 днів

Про товар

Чи є привід зробити незабутній подарунок? Друк фото на полотні стане чудовим подарунком на будь-якому святі. Здивуйте Ваших близьких, зробіть зі звичайного фото картину на полотні. Такі подарунки не залишаються поза увагою. Довгі роки фото на полотні радуватиме око та душу.

Коли людина займається оформленням свого житлового чи робочого простору, дрібниць немає. Хочеться продумати все, щоб інтер'єр бути не просто функціональним та зручним, але й красивим, мав певну родзинку, шарм, неповторність. І відповідає за це не стильні меблі та сучасна техніка, а декор. І якщо для поличок можна використовувати різні живі квіти, милі серцю сувеніри, то для стін найкращим виходом є картини та фото. Але купити навіть хорошу репродукцію буває досить дорого, а фото в рамці вже нікого не здивує. Для вирішення цієї проблеми найкраще підійде друк на полотні.

Це сучасне широкоформатне перенесення будь-якого зображення на натуральне полотно за допомогою безпечних фарб та принтера. Саме полотно дарує полотну надзвичайну текстуру, що нагадує картину, що належить пензлю художника. А сучасні методи цифрової обробки фото дозволяють досягти неймовірного ефекту.

Друк будь-якого розміру.

Відправка по всій Україні.

Ціни на фото5.