Фірмен.теплюща зимова 2 в 1 парка, куртка, безрукавка ріст.116 Відмін.стан.

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 22:19


На Кашалоті 9 роки
165 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ ВЕЛИКА ПРОСЬБА ПРОЧИТАТИ ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОЧАТКУ І ДО КІНЦЯ . ДЯКУЮ !

Продам фірменну We зимову 2 в 1 парка, куртка безрукавка ріст.116 . , у відмінному стані. Куртка, парка ще робиться безрукавка, так як в неї відщипаються на замках рукава. Вона утеплена на синтипоні , має повністю зверху і до низу , спереді і ззаді і в капішоні теж флісову підкладку, крім рукавів. Вона защипається на добротний желізний замок, а потім зверху на закльопки і внизу з однієї сторони стягується на резинку з фіксатором. Капішон теж стягується на резинку з фіксатором..Рукава мають всередині трикотажні вязані манжети. Вона має шість карманів - зовні внизу по обох сторонах чотири, а всередині один на ліпучці , і один маленький на лівому рукаві. Тканина в ній якісна, плотна плащовка, темно - сірого кольору. Курточка, парка дуже класна, тепла , а головне вигідна, бо можна носити осіню , зимою і весною, бо з неї ще робиться безрукавка. ЗАМІРИ зроблені зовні - довжина ззаді від воротника - 55 см., ширина під мишками - 49 см., довжина рукава від воротника - 52 см. Можлива похибка + /- 1 см. Будьте уважні!!! Колір НЕ завжди ідеально передається на фото - тому уточнюйте перед СТАВКОЮ!!

БЕЗ торгу, обміну і повернення. Пересилаю УП і Новою поштою за ваш рахунок при отриманні, товар тільки пересилаю, не підношу і не зустрічаюсь. Наложним платіжем не відсилаю. На тілі фото не роблю. Всі запитання під час аукціону. Комісію за не викуп не принімаю.

Ставимо ставки обдуманно! Оплати принімаю в сроки встановлені регламентом сайту.

При оплаті враховуйте комісію банку. Оплата на мою карточку Приват банку. Дивіться всі мої лоти. https://kashalot.com/aukcion/loty/?self_ref=top-nav-mylots

Комбіную лоти безкоштовно.

Більше фото по силці https://kloomba.com/o/frmenwe-zimova-2-v-1-47885535/

Гарного дня і вдалих покупок )))