Фірмен.S.Valentino в-во Італія сумка з еко-шкіри ( сток ) в ідеальному стані.

Стартова ціна - 999 грн

Бліц-ціна - 999 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 9 роки
186 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ ВЕЛИКА ПРОСЬБА ПРОЧИТАТИ ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОЧАТКУ І ДО КІНЦЯ ДЯКУЮ !

Продам фірменну S.Valentino виробництво Італія сумка з еко-шкіри ( сток ) в ідеальному стані , сумка є чорного кольору , а ручки і спереду великий накладний карман - пудрового кольору , має всередині два відділення , в одному з яких є карманчик для дрібниць і закривається на повзунок, зовні сумка має спереду накладний карман пудрового кольору , який защипається на повзунок і всередині має ще маленький карманчик , збоку сумки ще є один карманчик , який закривається на ліпучку. Підкладка в ній якісна по типу клійонки .Закривається сумка на якісний повзунок. Має дві якісні ручки , завдяки яких сумку можна носити на плечі або в руках. Вона є каркасна. Якість бренду на висоті. ЗАМІРИ - висота по середині - 21 см., висота по краях - 25 см., ширина по середині - 25 см., ширина дна - 8 см., довжина ручки - 75 см. . БЕЗ торгу, обміну і повернення.

Пересилаю УП і Новою поштою за ваш рахунок при отриманні, товар тільки пересилаю, не підношу і не зустрічаюсь. Наложним платіжем не відсилаю. На руці і плечі фото не роблю. Всі запитання під час аукціону.

Комісію за не викуп не приймаю. Ставимо ставки обдуманно . Оплати приймаю в сроки встановлені регламентом сайту.

При оплаті враховуємо комісію банку. Оплата на мою приват карточку Приват банку. Дивіться всі мої лоти. https://kashalot.com/aukcion/loty/?self_ref=top-nav-mylots

Гарного дня і вдалих покупок )))