Фірмен.Outrage демісезонна курточка роз. L Відмін. стан. Багато різних лотів.

Стартова ціна - 330 грн

Бліц-ціна - 330 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 9 роки
185 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ ВЕЛИКА ПРОСЬБА ПРОЧИТАТИ ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОЧАТКУ І ДО КІНЦЯ ДЯКУЮ !

Фірмен.Outrage деміс.курточка у відмінному стані , має зовні чотири кармани - зверху два і внизу два, всередині теж має два кармани , защипається на металевий замок а потім на металеві закльопки з витисненням бренду, внизу на поясі по бокам є по дві закльопки для фіксації ширини в поясі , вказаний роз. L , але читайте заміри ЗАМІРИ зроблені зовні - ширина під мишками - 59 см., довжина ззаду від воротника - 70 см., довжина рукава від воротника - 84 см. Можлива похибка +/- 1 см. Будьте уважні!!! Колір НЕ завжди ідеально передається на фото - тому уточнюйте перед СТАВКОЮ!!

БЕЗ торгу, обміну і повернення. Пересилаю УП і Новою поштою за ваш рахунок при отриманні, товар тільки пересилаю, не підношу і не зустрічаюсь. Наложним платіжем не відсилаю. На тілі фото не роблю. Всі запитання під час аукціону. Комісію за не викуп не приймаю.

Ставимо ставки обдуманно! Оплати приймаю в сроки встановлені регламентом сайту.

При оплаті враховуйте будь ласка комісію банку. Оплата на мою карточку Приват банку. Дивіться всі мої лоти. https://kashalot.com/aukcion/loty/?self_ref=top-nav-mylots

Комбіную лоти безкоштовно.

Гарного дня і вдалих покупок )))