Фірмен. Hudson bay деміс. курточка роз. М Відмін. стан.( Читайте ) .Багато різних лотів.

Стартова ціна - 299 грн

Бліц-ціна - 299 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 9 роки
185 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ ВЕЛИКА ПРОСЬБА ПРОЧИТАТИ ОГОЛОШЕННЯ ВІД ПОЧАТКУ І ДО КІНЦЯ ДЯКУЮ !

Фірмен. Hudson bay деміс. курточка у відмінному стані - є незначні ньюанси - внизу трішки відпоровся від тканини замок і другий - це уверху на воротнику порвався трішки шнурок , але це все можна легко справити і на носку не шкодить дивіться фото № 5 , має курточка зовні внизу по бокам два кармани і один на рукаві, у воротнику є прихований скручений тоненький капішон , тканина в ній водо і вітровідштовхуюча , защипається на пластмасовий замок і в поясі стягується на шнурок з фіксаторами , вказаний роз. М , але читайте заміри ЗАМІРИ зроблені зовні - ширина під мишками - 61 см., довжина ззаду від воротника - 85 см., довжина рукава від воротника - 76 см. Можлива похибка +/- 1 см. Будьте уважні!!! Колір НЕ завжди ідеально передається на фото - тому уточнюйте перед СТАВКОЮ!!

БЕЗ торгу, обміну і повернення. Пересилаю УП і Новою поштою за ваш рахунок при отриманні, товар тільки пересилаю, не підношу і не зустрічаюсь. Наложним платіжем не відсилаю. На тілі фото не роблю. Всі запитання під час аукціону. Комісію за не викуп не приймаю.

Ставимо ставки обдуманно! Оплати приймаю в сроки встановлені регламентом сайту.

При оплаті враховуйте будь ласка комісію банку. Оплата на мою карточку Приват банку. Дивіться всі мої лоти. https://kashalot.com/aukcion/loty/?self_ref=top-nav-mylots

Комбіную лоти безкоштовно.

Гарного дня і вдалих покупок ))