фермент папайї - для підтримки травлення, 100 штук , 21st Century

Стартова ціна - 160 грн

Бліц-ціна - 160 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Рекомендується при:

дисфункції шлунково-кишкового тракту

гастриті

печії

підвищеного рівня холестерину в крові

тромбозі

запаленні слизових оболонок кишківника

паразитах у прямій кишці

ослабленому імунітеті

симптомах ПМС

Папайя - це екзотичний фрукт, який має потужні лікувальні властивості. До складу папаї входять найважливіші мікроелементи, вітаміни та мінерали, які підтримують багато функцій в організмі.

У папайї міститься велика кількість рослинних волокон. Завдяки цьому вона знижує рівень холестерину в крові, запобігаючи появі тромбів. Також папайя позитивно впливає на роботу травної системи. Системний прийом тонізує кишківник, допомагає боротися з інфекціями та паразитами, усуває запалення слизових оболонок. Цей природний компонент чудово допомагає в разі гастриту та печії, оскільки нейтралізує дію зайвої шлункової кислоти. Папайя відмінно зміцнює імунну систему, оскільки успішно бореться з вірусами. Також вона корисна для жіночого здоров'я. Якщо приймати цей препарат щодня, то симптоми ПМС проходитимуть непомітніше, шкіра стане більш пружною та еластичною.

Показання до застосування

Як харчову добавку для дорослих жуйте по 1 таблетці під час вживання їжі, тричі на день або за призначенням лікаря. Не перевищуйте рекомендоване дозування.

строк 12_2024