Фада антинакип

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 20 трав. 22:49


На Кашалоті 6 років
26 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Інструкція для антинакипу

:octagonal_sign::octagonal_sign::octagonal_sign::octagonal_sign::octagonal_sign::octagonal_sign::octagonal_sign:

Зверніть увагу! Засіб міститься в тарі без розпилювача. Виробник рекомендує наносити його на губку, тоді на забруднення. Це максимально безпечно, ви не будете вдихати частинки засобу і запах не буде різким. :exclamation:️

:gloves:Перед користуванням одягніть гумові рукавички. Яким би хорошим не був засіб - наша шкіра заслуговує турботи.

:bathtub:Якщо миєте душову, плитку, сантехніку- нанесіть засіб на забруднення, залиште на 10-15 хв, протріть і змийте чистою водою. При потребі повторіть процедуру.

:toilet:Для миття унітазу - вимокайте воду ганчіркою, нанесіть засіб на місце з вапняним нальотом, залиште на 15-20 хв, спробуйте витерти. Повторіть ще раз, якщо наліт великий. Змийте водою.

Для чищення пральної і посудомийноі машинки.

Якщо є сильний наліт, нанесіть засіб на забруднення, залиште.

Потім залити 150 мл концентрату в резервуар для порошку (миючого засобу), запустити програму +50°C без попереднього миття (прання), в середині циклу натиснути на паузу для експозиції на 20 хвилин, завершити повний цикл роботи. Повторити два повних цикли з чистою водою.

У моїй машинці відлітали шматки нальоту:woman_facepalming:!

:coffee:️Кавоварка:

50 мл концентрату розвести в 450 мл води, залити в кавоварку, ввімкнути її на повний цикл роботи, злити розчин. Повторити декілька циклів з чистою водою.

Електрочайник, праска, паровий пилосос, металевий посуд:

50 мл концентрату розвести в 900 мл води, залити в ємність, нагріти (не кип’ятити), витримати 40 хв, розчин злити (з праски – через парові отвори) та ретельно промити до повного зникнення піни.

Іноді приходиться повторювати кілька разів, особливо при митті праски. Але воно того варте!

При чищенні приладів 2-3 рази на рік - вони будуть служити вам довше, витрачатимуть менше енергії та економитимуть сімейний бюджет. :grinning: