Еx Nihilo Vesper Glitz-крутий новий аромат для поціновувачів ніші

Стартова ціна - 170 грн

Бліц-ціна - 170 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
192 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

у лоті тестер 60 мл

відмінна якість,стійкий

Емірати

як на фото 3

==================

EX NIHILO - престижний паризький бренд, що представляє розкішні аромати, створені в дусі елегантності та вишуканості. Протягом багатьох років компанія вражає своїх шанувальників досконалістю та якістю своїх пахощів. І кожен новий витвір — справжній шедевр, який дивує та захоплює своєю витонченістю. В останньому випуску, торгова марка EX NIHILO представляє унісекс парфум Vesper Glitz, який стане справжнім відкриттям для поціновувачів унікальних та розкішних запахів. Новинка має приголомшливу комбінацію нот, яка перенесе у світ вишуканих звучань та нескінченної розкоші.

Початкова нота зустрічає свіжими та цитрусовими акордами мандарину, які надають грайливості та бадьорості. Неролі додає в композицію легкість та ніжність, а рожевий перець надає неповторного шарму та загадковості.

Нота серця розкривається багатими та пряними нотами іланг-ілангу, який надає розкішної жіночності. Жасмин і мімоза додають квіткові та солодкі відтінки, роблячи аромат ще більш привабливим та спокусливим.

Кінцева нота завершує витончену композицію боби тонка, ваніль, кедр і мускус створюють хвилюючий і чуттєвий шлейф, який залишається на тривалий час.

Це свіжий парфум, що втілює елегантність та вишуканість. Композиція продовжує традицію бренду у створенні унікальних пахощів, що запам'ятовуються.