Електрична масажна щітка для тіла Cleaning brush

Стартова ціна - 50 грн

Бліц-ціна - 900 грн

Крок ставки - 50 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
87 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Обмін протягом 1 дня

Про товар

Щодня ми накопичуємо втому, яка відчувається в спині та ногах, втомлюються плечі та обличчя втомлюється хмуритися та посміхатися. Часто, діставшись до будинку хочеться просто впасти, але є ще сім'я і домашні справи. Ефективний засіб від втоми – щітка масажер Spinning Spa Brush. Душ з масажною щіткою - це не просто регулярна гігієнічна процедура, масажна щітка Спін Спа це насамперед масаж та його мета оздоровлення, розслаблення та косметичний ефект. Принцип роботи щітки-масажера Cleaning brush заснований на обертанні насадок, які ви підбираєте під конкретні процедури

особливості:

У комплекті йдуть 5 насадок. Всі вони мають різне призначення та ефект:

Насадка-мочалка - найчастіше використовувана насадка, яка допоможе Вам швидко помитися, не докладаючи особливих зусиль. Тепер Ви легко дістанете до важкодоступних зон на спині.

Насадка з поролоновим прошарком – ця м'яка насадка використовується дорослими для догляду за обличчям, а також дозволить Вам легше та швидше купати малюків. Вона ідеально підходить для ніжної дитячої шкіри.

Очищаюча насадка з ворсом масажує тіло, відлущує старі клітини шкіри з поверхні, покращує кровообіг у верхніх шарах шкіри. Використовується як механічний скраб регенерації шкірного покриву.

Насадка з ворсом та гумовими пальчиками – це масажна насадка. Вона розроблена для глибшого масажу шкіри. Використовувати цю насадку можна для боротьби з жировими відкладеннями, покращення обмінних процесів, целюлітом.

Насадка з гумовими щетинками масажна насадка

Характеристика:

Тип масажера: вібромасажер

Вид масажу: вібраційний

Область застосування:  для стегон і сідниць, для голови, для живота, для ніг, для плечей, для рук, для спини та попереку, для тіла, для шиї та плечей

Потужність: 5 Вт

Живлення: від батарейок

Особливості: водонепроникність

Кількість насадок:  5