Екстра зволожуючій гель для шкіри навколо очей

Стартова ціна - 130 грн

Бліц-ціна - 180 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 5 років
130 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Екстра зволожуючій гель для шкіри навколо очей

склад:гідролат огірка;коньяк маннан;сечовина;гліцерин;екстракт-концентрат огірка;д-пантенол;в.р.олія жожоба ;вітамін Е;гіалуронова кислота;еластин;колаген;со2 екстракт іван-чай;гіпоалергенна віддушка;косгард.

Коньяк-маннан володіє прекрасними зволожуючими властивостями, подібними гіалуронової кислоти, тобто утворює матрицю на поверхні шкіри для додаткового збереження вологи та покращення процесів регенерації шкіри.

Коньяк Мананн стимулює вироблення шкірою колагену, підтягує і тонізує шкіру. Має тривалу пом'якшувальний і зволожуючий ефектом за рахунок особливості створювати найтоншу плівку, яка утримує вологу, збагачує шкіру цінними жирними кислотами і ліпідами і запобігає появі целюліту. Покращує міжклітинний обмін в тканинах, що сприяє більш швидкому відновленню м'язової тканини і сприяє швидшій епітелізації, відновленню структури шкіри. Прекрасно зволожує суху шкіру, вирівнюючи її рельєф.

Важливою особливістю Коньяк Мананну є природна стимуляція утворення колагенових і еластинових волокон, в результаті якої шкіра стає пружною і оксамитовою.

підвищує пружність шкіри, попереджаючи передчасне старіння; активізує вироблення колагену і еластину; зменшує глибину зморшок, зволожує зрілу шкіру; сприяє прискореному оновленню клітин шкіри.

Колаген зменшує набряки, пробуджує погляд, запобігає появі мімічних зморшок та зменшує вже наявні.

зберігати в холодильнику 3 місяці

25 мл. в білій баночці з кришкою без дозатора