Ecco biom кросівки натуральні шкіряні 36р. 23см

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 08:07


На Кашалоті 8 років
4 лоти

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Стелька від загину п'ятки 23см,

ECCO BIOM LITE - елегантні і легкі кросівки преміум-якості, яким вдалося зберегти всі переваги спортивного взуття, незважаючи на тонку підошву. Унікальна технологія BIOM, розроблена ECCO спільно з Інститутом біомеханіки та ортопедії Університету спорту в Кельні, дозволяє підтримувати високий рівень комфорту, а верх з преміум-шкіри з перфорацією створює стильний зовнішній вигляд.

Особливості моделі:

Модель виготовлена з високоякісної натуральної шкіри преміум-класу, виробленої на власних шкіряних заводах ECCO.

Технологія BIOM відтворює біомеханічну модель руху, дозволяючи створювати анатомічно правильну форму колодки і забезпечувати максимально природне положення стопи під час ходьби і бігу.

Технології, використані в моделі:

Технологія Biom NATURAL MOTION дозволяє стопі активувати свої власні природні властивості для амортизації і стійкості. Конструкція лінійки biom розроблена за принципом «ближче до землі», що допомагає оптимізувати положення м'язів стегна і гомілки, посилюючи відчуття гнучкості і стабільності під час ходьби.

Гнучка і скручувальна підошва забезпечує більш природний рух стопи. під час ходьби вона стає менш пружною і дає більш потужний поштовх, за рахунок чого краще підтримує ногу в русі. За допомогою технології ECCO Fluidform досягаються анатомічно правильні форми, які повторюють природні вигини стопи, для максимального комфорту протягом всього дня.

Модель имеет в верхней части сквозную перфорацию для создания максимально удобного микроклимата Вашим стопам. Подкладка в полуботинках выполнена сочетанием натуральной кожи и текстиля. Стельки съемные CFS с бактерицидным слоем дышащие. Высокая обрезиненная пятка из вспененного полиуретана позволяет надолго сохранить анатомическую форму колодки и удобно обувать