☘ Дуже гарна, тепла та легка пухова зимова куртка від Tchibo (Німеччина), р.: 48-50 (42 євро)

Стартова ціна - 550 грн

Бліц-ціна - 550 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,1 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Відмінна якість!

На підкладці. Подвійна застібка: на блискавці та на кнопках.

Склад тканини: зовнішній/підкладка: 100% поліестер; заповнення: 60% гусячий пух, 40% гусяче перо; штучне хутро: 80% поліакрил, 20% поліестер.

Колір: темно-синій

Класичний крій. Зі знімним капюшоном і окремо знімним штучним хутряним оздобленням. Комфортний м'який комір. Подвійна застібка: на блискавці та на кнопках. Рельєфні шви для силуету, що облягає. 2 бічні кишені на блискавці, 1 внутрішня кишеня на блискавці та 1 кишеня для мобільного телефону.

Куртка високої якості є ідеальним варіантом для прохолодної та вологої холодної пори року. Високоякісне наповнення гусячий пух та пір'я забезпечує оптимальний захист від холоду при екстремально низькій масі.

Шик у ковтінгу: ця злегка приталена зимова куртка з хутряним капюшоном справді привертає увагу у своєму синьому кольорі. Стьобана куртка не тільки вражає, але й зігріє взимку завдяки своїй надзвичайно м’якій та легкої підкладці. Якість на дотик також особливо приємна на шкірі.

колір: синій

матеріал

розмір - 42 євро

ПОГ: 56 см,

Довжина рукава: 66 см,

Довжина: 75 см

***********************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см.

Де вказано розмір - зрізано назва бренду на підкладці, як і на більшості товарах tcm Tchibo, зовні звичайно ж непомітно. Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!