Дуже ефективний антивіковий нічний крем "Догляд для зрілої шкіри"

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 5 лип. 09:21


На Кашалоті 5 роки
124 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Дуже ефективний антивіковий нічний крем "Догляд для зрілої шкіри" Склад:етилгексил стеарт, сухий екстракт пшениці;гідролат волошки;олеїнова кислота ;олія шипшини ;ефірна олія іланг-іланг ;моностеарат гліцерину; олія жожоба; Олівем; Soyinka power; аллантоін; оптифен.

Косметичні властивості та переваги застосування олеїнової кислоти: потужний антиоксидант; регенерація мембранних структур клітин шкіри; нормалізація водно-жирового бар'єру; насичення шкіри вологою за рахунок її утримування; очищення та догляд за проблемною шкірою (нейродерміт); уповільнення та профілактика ранніх процесів старіння; вирівнювання структури шкіри; підвищення еластичності шкіри; підвищення опірності згубним чинникам довкілля; відновлення колагенових волокон; візуальне покращення естетичного виду проблемної шкіри.

Застосування олії шипшини чудово допомагає у боротьбі зі старінням шкіри, запобігає появі зморшок на обличчі, розгладжує вже наявні зморшки, і добре підвищує пружність та еластичність шкіри. Крім того, це масло широко використовують з метою зменшення пігментації шкіри та вирівнювання її поверхні.

Олія жожоба допомагає розгладжувати зморшки та ефективно бореться із сухістю шкіри. У його складі є амінокислота, що за складом нагадує колаген. Цей білок надає еластичність та пружність шкірі. Містить вітамін Е у високій концентрації, який є антиоксидантом.